yesilanne97 Kızlar medicalparkta doğum yapanlara sorum var? Sancı falan çekerken plates topu veriyorlar
Ferdaa yesilanne97 dün gece 11 de doğum yaptım evet plates topu var ama açılmam çok hızlı olduğu için direk doğumhaneye alındım
madl41 yesilanne97 Sancı odaları var tek kişilik orda pilates topu var duş alabileceğin yer var ilgili bi hastane Doğum konusunda rahat ol canım😊
Yelizokudan Ferdaa bende derya hanıma gidiyorum henüz tedavi aşamasındayım beklemedeyim.. nasıl memnun kaldınmı?
Kbrtrn 41hamile AA bende kocaelinde yapacagım inşallah peki yanımıza eşleri alıyorlar mı acaba doğumda yanımıza
Symsglm madl41 doğum odasıda tek kişilik mi ? Hasta yakını alıyorlar mı ? Bende medicali araştırıyordum 😂
41hamile Kbrtrn benim eşim girdi normal doğum yaptım ama izin vermiyorlarmış sanırım benim doğumuma daha var sandılar eşim destek için girdi o an doğurmaya başlayınca çıkamadı
Elifff_BHMB Bende orda yapacağım inşallah evet orda Doğum yapanlar bizi aydınlatın lütfen izmit medikal Ümit Aydın benim doktorum
Nil58 Bende gaziosmanpaşadakine gitmeyi düşünüyorum oraya gidip doktorundan memnun olan varmı acaba ?