Gamzedeniz YusufElifKaya ayyyy seninde çok az kalmış Allahım yardımcımız olsun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤗 İnsan hiç görmediği birini özler miiiiii özlüyorum deli gibi ya 🤗😍🙏🏻😘
YusufElifKaya Gamzedeniz evet son zamanlar amin inşaAllah sağ sağlim alalım kucağımıza hepimiz 🤗 özlenmez mi ya 🙈 şuan böyleyiz doğduklarında nasıl oluruz kim bilir 😍
Burcuk Gamzedeniz yastık çok kötü olmuştu içi tamamen parça parçaydı bi de özel hastane olacak :s zaten yastık olarak yumuşak yastık severim .
Gamzedeniz YusufElifKaya oyyy delirrim heralde onun için gelsinler inşallah bi an önce sabırsızlık Hat safhada artık 😍🙈❤
Esa 25 gun kaldi doğuma erken gelmezse tabi 😀 Bebek için: 3 tane 5li takım 1 yelek 2 çorap 4 ağız mendili 10 tane bez Pişik kremi 1 kalın 1 penye battaniye Her ihtimale karşı biberon emzik ( Bi aksilik olmazsa normal olacak) Benim için: 1 sabahlıklı lohusa pijama takımı ve ayriyeten 1 alt pijama 1 tane gecelik 5 külot 2 çorap 1 cetik Terlik Taç Emzirme sütyeni ve atleti 1er tane Göğüs kremi Göğüs pedi Lohusa pedi Havlu Korse Hastaneden çıkarken giymeye kıyafet Kisisel bakim eşyaları
Downtowngirl Benim 36-4 oldu hala çantam hazır değil 😢 aldığınız pijamalar nasıl? Ben mecit marka bi gecelik almıştım lohusa, kumaşını hiç beğenmedim çok adi gibi, pamuk gibi olan var mı bildiğiniz marka tavsiyesi