Gamzedeniz YusufElifKaya amiiinnnnnn 🙏🏻❤🙏🏻 Sabırsızlıkla bekliyoruz vallahi inşallah en sağlıklı zamanında kucağımıza alırız meleklerimizi 🙏🏻😘😘😘
YusufElifKaya Gamzedeniz inşaAllah inşaAllah sağlık sıhhatle gelsinlerde en önemlisi o heyecan bastı şimdi Mart kaç sizin ☺
Gamzedeniz YusufElifKaya bugün tam 33 haftalığız nisanın ilk haftası erken gelmek isterse martın sonu teyzesi 😍 sizin kaç haftalık ??
Gamzedeniz YaseminBatrk evet yelekte koyun dediler ama şimdilerde yandığım için hiç koymayı düşünmedim aslında ama koymak lazım her ihtimale karşı 😍🙏🏻
Gamzedeniz Hamiyet göğüs ucu olmayan hatunlar rahat emzirmek için kullandığı minik bir pompa. Ben lansinoh marka aldım bakalım inşallah ihtiyacımız kalmaz 🙏🏻❤
Burcuk YusufElifKaya altına kaçırma durumu olabiliyormuş o yüzden Eve 2 pijama altı daha ayırdım hastaneye giderken onu da ortalığa koyacağım gerekirse getirsinler diye
YusufElifKaya Gamzedeniz maşaAllah az kalmış 😍 bizde bugün 37 haftalık olduk canım Martın 16’sı dedi doktor tabi daha erken gelmezse ☺
YaseminBatrk Gamzedeniz bende yandığım için koymayacaktım ama büyükler koy dedi üşürsün anlamazsın dediler
Burcuk Gamzedeniz bi gün hastanede yattım da ordan aklıma geldi. Acilen yattığım iÇin evden eşya gelirdiler ilk istediğim şey yastığımdı 😬
Gamzedeniz YusufElifKaya ayyyy seninde çok az kalmış Allahım yardımcımız olsun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤗 İnsan hiç görmediği birini özler miiiiii özlüyorum deli gibi ya 🤗😍🙏🏻😘