madl41 defne55 Aynı benimkide valla her gittiğimde doktorlar çok hareketli diyor😊😊 bide oynamadığı zaman YouTube dan fetih süresi açıyorum hemen kıpır kıpır oynuyor eşimde bende çok şaşırdık . Az önce o kadar tatlı yedim banamısın demedi müzik açtım yok ama fetih süresini bi açtım valla maşallah😅🧿
madl41 Asliemirpeker Mesanemi havaya uçuracak resmen bazen elimle alttan tutuyorum gelmesin diye o derece korkutuyo 😊😊
Asliemirpeker madl41 hahaha bende öyleydim. Ama birden vurması ayyhhh diye tepki vermem... rabbim hayırla bir avazda hepimizi kurtarsın..😙😙
Nur___ madl41 her gebelik farklı oluyor canm, Allah sağlık ve huzurla kucağımıza almayı nasip etsin, 🤲🌼
CerenAkbulut madl41 ben 24. haftadayım fakat tekmeleri hala kasıklarımda hissediyorum sadece. Doktorum bir sorun yok yerinde dedi. Merak etmeyin 😊
madl41 CerenAkbulut birazdan doktoruma gideceğim ona da gitmişken soracağım bu bebiş niye bu kadar yaramaz diye😅😅
ZeynepCan Bendede aynı şekildeydi,geçen hafta sordum dra olması gerektiği yerde bebek sadece ayakları aşağıda dedi,bu hafta daha rahatım😌
Reyhanemir Benimde alt tarafta çok baskı vardı açılmam olmuş 2cm neredeyse erken Doğum yapıyorum çok şükür şimdilik durdurdular bence doktorunuza söyleyin önemli olabilir