SemaG Erken doğum riskiyle 30.haftaya geldik şükür 🙏 riskimiz devam ediyor ama 30 dan sonrası daha hızlı geçer diye düşünüyorum yoksa yanlış mı düşünüyorum 🙈
Mom72626 SemaG doğru düşünüyorsun canım ben de serklajlıyım erken Doğum riskim vardı şükür şuan 33+4 teyiz 🙏🏻❤️🧿😀
Meryemabf SemaG Tam tersi son haftalar hiç geçmiyor yani kızı da öyleydi bu kez bu hamilelik çok hızlı geçti şafak 81🤦🏻♀️
Yprkk SemaG valla son haftalar değişik. 😁 hızlı geçiyo gibi geliyo ama geçmiyo gibi de sanki . Heyecanlanıyosun ara ara ama bianda korku da kaplayabiliyo içini 😂😂
SemaG Mom72626 maşallah 🤗 ay geçsin valla canım bir an önce kavuşalım sağlıkla inşallah 🙏sıcak havada bir yandan mahvediyor valla
Mervezngn Mom72626 benimde kısalığım çıktı Canım sana neler uygulandı beni biraz aydınlatırmısın cok korkuyorum 29 haftadayız 1.300 kg 2 doz geliştirici bi tane prulaton iğne oldum rahim boyu 1.38
SemaG Meryemabf aslında geçmiyor gibi geliyor ama geriye dönüp bakınca ne çabuk geçmiş diyorum. Aynı düşüncelerle bir bakmışım doğum zamanı gelmiş 😅sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🤗
SemaG minikkurabiyem2019 yok canım 26 da gitmedim çünkü kontrole 27 de gittim ozaman 1017 gr demişti bir hafta sonra tekrar gitmiştim 28 de
Minnakkk Oglusumla 31+1 gecmiyo günler ya benim eş rahim ağzını kapatms cikmiyoda yukarı korkuda var Allah yardımcımız olsun 🤲
SemaG Minnakkk benim durumda aynı canım her kontrole acaba çıkmışmıdır diye gittim ama malesef. Doktorum sürekli uyardı erken doğum olabilir dikkat etceksin öyle böyle derken geldik 30 a
minikkurabiyem2019 SemaG hım benım 26 dayken 771 grm dedi dr normal dedi de sanki biraz zayıf gibi geldi bana. Bakalım 30 da gidecem ne diyecek
Minnakkk SemaG çok şükür geldik bu zamana kadar 30 haftadan sonra baya agirlastik artık inşallah hayırlısıyla günümüzü tamamlarız
Mom72626 Mervezngn canım ben sadece serklaj oldum şuan için sadece böyle devam ediyorum haftaya ptesi nst ye bağlanacağım ona göre doktor hareket edecek
SemaG espalp sağlıkla kucağına al canım inşallah🙏🤗💕 30 bir dönüm noktası gibi ilk bu haftaya odaklanıyor insan 😊
espalp SemaG kesinlikle 😂 ilk dönüm noktası 2’li testti benim için. Sonra ayrıntılı 🙏🏻 Şimdi 30 🙏🏻 Bugün doktora gidince de içim rahatladı bebişimi gördüm. Sağlıkla gelsin tüm bebişler 🙏🏻