Reyhann93 DiplomaliEvHanimi 27 haziran canım sat 26 günde bir adet oluyorum yarın adet günüm normalde
pinarsvcn Reyhann93 aynen bende ki ilk testte telefonun feneriyle zor görünüyodu ikinci çizgi erken gebelik testiydi bide benimkide 🤣hayırlı olsun inşallah
Keremeral Reyhann93 🧿maaşallah benimde 24 ü adet günüm bugün yaptım negatifti inşallah bize de nasip eder
Reyhann93 DiplomaliEvHanimi kan bu gün verince yarın çıkar diyorlar akşam eşim gelsin acile gitçem devlete 2 saate çıkıyo o zaman
Yvsbsra Reyhann93 ya benim de çıkar mı acaba erken testle yapsam bu Sabah bir test yaptım hayalet çizgim vardı
Reyhann93 Keremeral inşallah canım ben geçen ay çok beklemiştim hatta pisikolojik midem bulanıyordu bu ay hiç ümidim yoktu ama çift çizgi rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 😊😊
DiplomaliEvHanimi Reyhann93 hadi insallh. Benim 22haziran son adet ama galiba 15temmuzda yumurtladim 24gun falan geriden gosterecek olusursa 🙄🙄 öne alabilirz blki benimkini 😖 keske erken yumurtlasaydim
Samurayy Reyhann93 bende bugun yaptrdim kan testi ozelde ama 25 liraya yaptilar iki saatte cikti hemencecik bende senin gibi iki test yaptimm garanti olsun diye cift cikmisti sonucta pozitif cikti :)
Ltfy Reyhann93 ben kanı sabah sağlık ocağında vermiştim öğlende gitmeden sonuçlarıma internet üzerinden baktım 😊 acillerde hiç sürünme derim. Bu arada Rabbim hayırlı uğurlu etsin sağlıcakla kucağına alırsın İnş 🙏