Eceyavuz xxxxxx 22 haftadan sonra haftada 2 kilo alıyorsun canım yemesinde ve karnın direk çıkıyor ben 25 im karnım 1 hafta önce cıktı
laboratuvarbebegi1 Eceyavuz birden bire mi çıkıyor bende 17 haftalık küçük bir göbüş var yemek yiyince daha çok belli ediyor 🙏🤗
tugcef xxxxxx ben 21 haftalığım canım hala kilo almadım doktorum herşey normal bebek gelişimi gayet güzel dedi ve benimde karnım bi hamile gibi değil hala 🤗
alyavetuna xxxxxx vay ben kendimi aşağı atam😂😂 53 ile hamile kaldım 20 haftaligim 60 kiloyum. Bende hiçbişey yemiyorum ama ciddi kilo alıyorum 🤔😑
Zeynepmum alyavetuna al benden de o kadar ya bu nasıl iştir anlamıyorum o kadar dikkat ediyorum ama kilo alıyorum çok sinir bozucu gerçekten
Merve1091 alyavetuna bende öyleyim ya 21 hatalığım 7 kilo aldım nasıl aldım anlamadım bi o kadar sağlıklı besleniyorum hamile kalmadan önce yediğim kadar bile abur cubur yemememe rağmen kocaman da karnım var 😂
madl41 xxxxxx ben 20. Haftama kadar sadece 1 kilo aldım ama 2 haftadır resmen 4 kilo almışım🙄 doktorum da 20. Haftadan sonra asıl kilolarını almaya başlarsın demişti zaten
kr1907 laboratuvarbebegi1 bende 17 hafta 1 günlük oldum ama hiç kilo almadım hayır yaz bitiyor ben elbise almıştım onu giyemicem😀
madl41 laboratuvarbebegi1 valla benim birden çıktı şok oldum 🙄 anlamadım bile herkes göbeğin yok ne biçim hamilesin diyordu şimdi 22 haftalığım herkes anlıyor 😅
_Kubraa53 xxxxxx 20.haftama girdim. Göbegimde var yani 😀😀 Normali bu olmalı 😂🙈 47yle hamile kaldım 52 olmusum 😀
madl41 laboratuvarbebegi1 ben hayal kuruyordum ne güzel 1 kilo aldım Doğuma kadar 7 -8 kilo alırım diye 22 ye bi girdim 2 haftada 4 kilo almıştım çok moralim bozulmuştu 🙄Kız annesi olduğum için bide yanlarım felaket çıkmış sanki bebeği yanlarımda taşıyorum😅😅😅
alyavetuna Zeynepmum 😂😂 doktor da diyetistlyene yollayıp duruyor ben diyetisyenin verdiği kadarını bile yiyemiyorum yesem.fil gibi olurum herhalde🤣
alyavetuna xxxxxx aynen dediklerini yaoiylrhm bende. Ama hareketim az bulunduğum yerde dışarı çıkasım gelmiyo haliyle enerji harcaamıyorum bence yoksa.baska.bir açıklaması olamaz 😂 gece benim yerime.biri yiyor gibi 🤣
d190516 xxxxxx bende bi iki kilo kadar almıştım karnım 29 haftaya yakın çıktı zaten şimdi 38 haftalığım 7 buçuk kilo aldım
Dniiz Haftaya gireceğim daha kilo almadım göbeğim de çıkmadı iştahım yok malesef sebebi o olabilir diye düşünüyorum
laboratuvarbebegi1 madl41 Kız ben kilo almak istiyordum zaten çok zayıf birisiyim eşim hep kızıyordu şimdi biraz tombiş olmuşum 😊😊