Damla6606 Kızlar ne durumdasınız biz 32+3 olduk mide yanması uykusuzluk kasılmalar kasıkta agrıLar baya yogun bi gün yaşıyorum bebegim saolsun 😂
Selinnnce Damla6606 30 dayiz bizde bende ayniyim. Surekli mide yanmasi ve agrisi oluyor:/ kasik agrilari bacak agrisida cabasi:)
Mom72626 Damla6606 33+4 şükür mide yanması hiç olmadı ama arada ağrı oluyor birde uykusuzluk beni tüketiyor 🙄🥺 Doğum pozisyonunu aldığı için kasıklarım çok ağrıyor. Maşallah kızımda çok hareketli karşıda karnımın oynadığını gören dalga geçiyor😂😂🙄
Mryu Damla6606 31 haftalik olduk bizde :) eylul de dogum. Iyi gidiyo simdilik bebisin hareketleri artik daha sert iyi hissetiriyo kemigini😃 yorgunluk cok uyuyorum dinleniyorum ve cok heycanliyimmmmm cunku doguma az kaldiiii
melek013 Damla6606 bnde ara ara kanama oluyor sebebini bilen yok . bebek kanalda erken doğum riskim var😢
Damla6606 Mom72626 benim bebegimin başı 28. Haftadan beri aşagıda cok zorlanıyorum ama yapcak bişey yok hareketler bizimde aynı 😂😂
Lavinia5 melek013 çok geçmiş olsun. İnşallah önemli birşey değildir. Moralinizi bozmayın doktor kontrolünde kalın yüne de. nezamandır oluyor? Doktor ilaç verdi mi yada iğne yaptı mı? Bi de lekelenme tarzı mı canlı kan rengi mi
perice Damla6606 bebeğin başının aşağıda olmasının ne gibi etkileri oluyor. Ayakta çok durmak mesela Doğumun erken olmasını tetikliyor mu başı aşağıdayken
kevser29 31+6 yarın 32 oluyoruz Allah'ın izni ile benim de erken doğum riskim var. Eylül 18 normalde ama eylülün başını görürsek dua edeceğiz.
Otherozge Damla6606 33+2yim gece olmasına korkar oldum.mide yanmasından uykulardanmı kalkmıyorum.kasıntılarmı tutmuyo 😂 kaburgalarım agrıyo kramplar giriyo gece kasılmalarım oluyo 🤷🏼♀️ Kızıma diyorum zamanında gel kızım ben çekerim bunları yeterki erken gelme 😂
Hafizenur Otherozge bizde 33+0 olduk bugün sıcaklarda bastırdı iyice izmirde hazırlıklar ne durumda acaba kendinize gecelik pijama takımı nerelerden aldınız ya da başladınız mı 😇
Aykis Damla6606 Bizde 31+2 olduk mide yanmalarım daha da arttı hazımsızlık sorunları baş gösteriyor ama oğluma kavuşma heyecanı hepsinin önüne geçiyor 🙏