Seyma123 İyi akşamlar kızlar Diyarbakırda hangi hastane ve doktorda doğum yaptınız birde ücretleri ne kadar yardımcı olabilir misiniz ben genesiste sezin vurala gidiyorum ama kararsızım doğum için
Sena1302 Seyma123 Merhaba ben Memorial da Burhan Özel e gidiyorum ama genesiste Pınar hocayı da çok övdüler bir de ona gittim evet ilgili bir bayan ama hastane olanakları ve ilgisi Memorial kadar değil. Bir de genesiste beğenmediğim bir sistem oldu akşam 7 ye kadar doktorun orada ondan Sonra hangi doktor nöbetçiyse doğumuna o giriyor 🙄 yani seni tanımayan takibini yapmayan ister istemez çekinir insan
Busrarda_23 Sezin hanıma bende gittim ama soguk biraz ilgili degil orda Ezgi hanım var o zaten kötü gitmeyin artık Fatma hanıma gidicem sanırım aylardır doktor bulamadım
Seyma123 Busrarda_23 valla canım bide para verip gidiyoruz ama ben şuan doğumu nasıl yaptırıyorlar ilgi alaka nasıl ondan korkuyorum
Dilekakgl Sena1302 doktordan doktora değişiyor bu durum. Ben Mahmut beye gidiyorum Doğumun hangi saat gün olursa olsun geleceğini söyledi.
shrbrk memorialde neval yamana gitmyi düşünüyorum bende. 20 agustosta döneceğim gorev dolasiyla.simdiden randevu oluşturayim bari cok sira varmis
Cananne Memorial burhan bey mükemmel doktor, ilgili, tüm sorularınıza cevap veriyor, gecenin bir saatinde rahatlıkla arıyorum mesela 2 saat önce aradım asla geri çwviemyor ilgili alakalı kibar bir doktor
Sena1302 Dilekakgl Eminmisiniz hastanenin sistemi o şekilde denildi nöbet sistemi ile çalışıyorlar ve arkadaşım 1 hafta önce Doğum yaptı orada ona da farklı doktor girdi
yigitmom_ Seyma123 birsey sormayana kadar söylemiyor canim oda geçen 6 ay once akrabam normal dogum yapti 1700e muayene ucreti de 135 tl
Bege212121 Sezin Vural berbat bir doktor.. asla gitmeyin derim ben.. 3-5 tecrübe ile sabittir.. Fatma hocaya gidiyorum gayet güzel ilgileniyor çok memnunum.. Pınar hocadan da çok iyi diye bahsediyor gidenler..
yigitmom_ Sena1302 evet canim genesiste bayan doktorlarda geçerli bir sistem o Ben docent deniz balsaga gidiyorum ve ister mesai içi ister dışı saat kac olursa olsun doktorum gelip dogumu gerçekleştiriyor