Özel kocaeliye gidiyorum bende hilal hanıma. Araştırıp sectim hilal hanımı ama burda yorumalrı okuuyunca biraz korkmuştum. Ben memnunum doktorumdan ama biz sormadan herşeyi anlatıyo. Sorcak bişe bulamıyoruz🤭🤭 22sinde randevum vardı doğumhaneyi odaları görmek istiyorum dedim hemen ebeyi aradı yukarıya çıktık eşlik etti bize gezdik. Sancı odası doğumhanenin içinde ama öle korkulcak biyer değil ve eşle girebiliyosun normal odadan tek farkı doğumhaneye içinde olması karşılklılar. Normal odada okadr sancıyı çekip doğumhaneye girmek daha stresli bence sonuçta herkes kapını tıklatsa içerde .. doğumada eş yada tanıdık alınıyomuş fakat yan doğumhanedede doğum yapan yoksa . Hasta mahremiyeti açısından doğum varsa almıyoruz dediler. Senin bağırmanı ıkınmanı diğer gebenin eşinin duyması hasta mahremiyeti açısından hoş olmaz dediler. Sen sıkıntı etmesen karşı tarf edebilir sonuçta. Ve konuştuğum ebe çokk tatlıydııı inşallah ona denk gelirim elifti sanırım adı çok rahtlatıcı.. herkes sağ salim kucağına alır inşallah bebişlerini