Yusufayten Meriem canım benim bende ilk aylarda hep ciğer dedim hep canım ciğer istedi ciğer yersen yok böyle olur yok şöyle olur insanın kafasını karıştırıyorlar batıl inanç bunlar Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ❤️🥰
Deletedmom2224 ozguk araştırırsanız bulursunuz evet bilimsel çünkü içinde çok fazla A vitamini var. Dalga geçip gulmenize gerek yok araştırın. Batıl inançlarla konuşmam ben
Duygu19031903 Ben doktoruma sordum ilk üç ayda son üç ayda yani me zaman istersen yiyebilirsin dedi. Kan yapar ciğer sonuçta ben hep yiyorum
Kaderozy Meriem bende ilk aylarda yedim.ama cok yemedim.az yedim hic birseyde olmadi cigerde a vitamini cok fazla oldugu icin iyi degil diyorlar
Kaderozy ozguk arastirirsan gorursun ciger cok.fazla a vitamini icerdigi icin cok fazla yemek zararli
Hilalmhsn Meriem Canım ben 13 haftalık hamileyim resmen et ve et ürünlerine aserdim ciğerde yedim ette yedim doğradım da Herseyi dozunda yiyebilirsin hicbirsey olmaz takma kafana çok şükür bebeğim de bende sağlıkliyiz hem ciğer folik asit kaynağı 😉😘
DemetDigesu Ciger ve cok sık havuc suyu bolca a vıtamını ıcerır buda bebekte toksık etkı yapar doktorum havuc suyu ıcın haftada 1 ıc en fazla demıstı cıgerı asla dedı.. kı cokta severım meleti