Alarasel Edessanr Allah koruusn evet bide o var erkn doğumu tetikler aman Allah esirsn şimdi basılarmz zorlıvak sıkmaya çalşcak ya cinsiyet öğrenmk isteyenler 20. Haftadan kiçük onlarda sütmü olır buda saçma yani 20. Haftadan sonrada çok riskli
Edessanr Alarasel evet haklısın kahverengi bişi atmıs birisi de ya allahm yarabbim o sütleriniz bebeğinizin ağız sütü olucak yapmasın kimse öyle bişi arkadaşlar !
Zlmdemir R_Arslan kesinlikle katılıyorum çok tehlikeli 24 haftalığım ve elimi göğsüme sürmedim bile ne saçmalık bu 😡😡😡
Demirleblebi Edessanr sabahtan beri doktorlardan alıntı yaparak anlattım. Oksitosin hormonunun ne olduğunu açıklayarak anlattım. Birinci küçükken ikinciye hamile kalıp zaten emzirmelerle bu durumun ilgisinin olmadığını kaç kişiye defalarca anlattım. Yani bazıları ısrarla bu süt sağma işini sanki yüzyılın keşfiymiş gibi savunuyor. Ya hadi tehlikesi olmasa dahi bu şekilde cinsiyet öğreneceğine inanmak bile akıl alır şey değil de hadi orasını geçtim. Bir tanesi 6 yıllık hemşireyim size kalsa sırf süt veriyorum diye hamile olduğum düşecekmi yazıp başlığı savunmuş. Tüm biyoloji bilimi tıp bilimi yanlış biliyor ama o hemşire ve modern tıp ile ilgili bir yerde çalışırken suya zorla göğüslerden süt akıtarak cinsiyet öğrenmeyi savunurken doğru söylüyor kendince. Ne diyeyim yani hemşiresi böyle olan ülkede ilk bebeğine hamile heyecandan ne yapacağını bilemeyen bir hamilenin bu başlığa itimat etmesi şaşırtmıyor şu saatte. Ben siz ve başka sağ duyulu insanlar vicdanen bildiğimizi söyledik. Artık illa süt sağacağım siz ne bilirsiniz diyende kendi bilir. Belki düşük yapmaz Ama bebeğine emzirmesi gereken ve bebeğin bağışıklık sistemini güçlendiren en kaliteli o ilk sütünü çöpe atmış olacak. Yazık...
Alarasel Demirleblebi 👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻En azndn ğstümüze düşen görevi yapıp insnları uyardk ve saolsn bi arkadaş post açmş daha çok kişi görürde yapmaz umarım.
Edessanr Demirleblebi bugün yarın neden erken doğurdum die yakınsınlar ne diyim ki allah isla etsin !!
R_Arslan Demirleblebi agzina saglik. Hemsire arkadas o gogusten cikan ilk sutun bebek icin cok faydali oldugunu bilmiyor demek ki. Buraya gelip sıkmayin diye uyaracagina sıkın diye tesvik ediyor anlamadim. Cidden yazık.
ChubbyOrange Demirleblebi ağzınıza sağlık siz her şeyi çok güzel açıklamışsınız :) ne bilenden ne cahilinden bildiğini yanlış bilip bu yanlışta ısrar edenden korkacaksın demişler. Siz bilimsel olarak her şeyi anlatmışsınız gerisi artık insanların okuduğunu anlamasına kalmış :)
R_Arslan Mineebd ha iyi o zaman herkesin vebalini siz almis oluyorsunuz hemsire hanim. Zira cogu doktor goguslerinizi uyarmayin diyip duruyor. Ama biz size guvenelim.👏
Mineebd R_Arslan ya ne kadar kör cahil mi diyim ne diyim bilmiyorum. Kim size avuç avuç sıkın göğüslerinizi boşaltın diyo. Ki ben şuan ki durumumdan ötürü onu bile yaptığımı dile getirdim. Hani biraz mantık yürütün diye ama yok yani... yapın diye kimseyi desteklemedim ama yapmış olanlara da böyle korku salmanın ne manası var ? Siz aynı şeyi yapmş olsanız size böyle tepkiler verilse bütün gece vicdan azabından uyuyamayacaksınız belki hoş mu.. insanlar bi heves herşyi yapıyo. Ama sanki bebeklerini kaybedeceklermiş gibi muamele yapıyo herkes..
R_Arslan Mineebd ha iyi o zaman herkesin vebalini siz almis oluyorsunuz hemsire hanim. Zira cogu doktor goguslerinizi uyarmayin diyip duruyor. Ama biz size guvenelim.👏
R_Arslan Mineebd okumuşsunuz ama kör cahil olan sizsiniz. Uzatmak istemiyorum siz sıkın goguslerinizi bol bol uyarin.👏 ben diger arkadaslari iyi niyetimle uyardim. Isteyen istedigini yapabilir.iyi gunler.
PembeKoala Keşke böyle şeyler yerine daha biliösel şeyler paylaşsak,cinsiyet er yada geç öğrenilecek bişey böyle tehlikeli işlere kalkışmak saçma aklı olan zaten denemez sabırlı olun bekleyin size en iyisini doktorunuz söyleyecektir
Gamzebyr Saçmalık arkadaşlar özellikle erken gebelik döneminde bu denenmez Doğumun gelmesi için beyin bir hormon salgılıyor ve bu sütün de gelmesine sebep oluyor siz göğsünüzü erken dönemde sağarak risk almış oluyorsunuz kız da olsa erkek de olsa sizin evladınız biraz bekleyin zaten öğrenirsiniz cinsiyetini allah evlat verdi diye dua edin cinsiyet merak edene kadar evlada hasret olanlar var sağlıkla gelsin bırakın bu boş işleri
PembeKoala Gamzebyr ben deneyenlere şaşırıyorum bide doğrumu deyip cinsiyeti bildiği halde sağlamasını yapmak isteyenler de var,yalan yanlış buraya herkes bi tavsiye veya böyle akıl dışı bir bilgi(!) bırakırsa ve herkeste bunları denemeye kalkarsa vay halimize
199128 Edaaa4255 Allah askina sutu nasil cikardiniz ben 34 haftalik hamileyim cikmiyor 😔 sutum mu yok