Kumsaleremine 19 haftalığım hiç karnım yok gibi bişey akşama doğru yemek yedıkten sonra şişiyor biraz sabah kalkıyorum hiçbişey yok aynı durumda olan var mı 😊😊
Melegimm19 Kumsaleremine 21+6 yım hiç kilo almadım ve karnım 3 gün önceye kadar yoktu diyebilirim ben ve eşim dışında kimse fark etmiyordu ama şu son uç günde fırladı resmen dengem bozuldu dik durmakta zorlandım biranda eninde sonunda çıkıyor yani merak etmeyin az kalmış 😂
Mervednr Kumsaleremine benim 22. Haftada sabah bi kalktım bildiğin göbek vardı ondan önce küçücük belli olmayan bi göbek vardı. Tam anlamıyla 20 den sonra çıkıyor
Rneslihan Ben de de karın büyüyor sürekli . Çok rahatsız edici bir durum . Keşke 7. Aydan sonra çıksaydı göbek :( 21+4
Kumsaleremine Bazen diyorum acaba hamile değilmiyim diye kontrole gidip ultrasyonda görünce inanıyorum 😊😊😊
Kivilipastaa 20 bitiyor azıcık göbeğim var oda kıyafetten belli olmuyo 😂 21 22 sen sonra çıkıcak benim kız 😂❤️
61hok Kumsaleremine 19. Haftadym kocaman karnım var hiç göbeği olmayan biriydim nasıl oldu anlmdm 😂 geç çıkması güZel 🥰
pelin_87 Kumsaleremine bende de tam tersi sanırsın son aylarındayım, karın kası sıkı olanlarda böyle oluyormuş bence ne mutlu sana çatlağın da olmaz
Diloss21 Kumsaleremine 30. Haftamdan sonra belli olmaya başladı 😊 bu zamana kadar dışardan kimse anlamıyordu bile canım 😄
Rbs111 Kumsaleremine 1 hafta önce birden çıktı benim karnım. bugün 21+4 oldum canım bu arada ☺️♥️ https://hizliresim.com/AO3vQX Haftada dümmdüzdü 😍 yani 1-2 haftaya birden çıkar seninde
Kumsaleremine Rbs111 maşallah canım ya evet sende var karın bana diyorlar senin iç karnın var diye ama iyi birşey herhalde karnım büyümeyince çocuk orda sıkılıyormuş sanki içerisi dar geliyormuş gibi hissediyorum napiyim😊😊😂😂
Beren112 yorumcuanneniz evet canım 1 ay yani 4. Haftada kese bile görülmez ultrasondan oluşmadığı için 🙈
defne55 Kumsaleremine canım insan göbeği yokken göbeğim çıksın diye heves ediyor ama çıkınca emin ol keşke çıkmasaydı diyor benimde yoktu 21 haftadan sonra çıkmaya başladı şuan 23 haftadayız ortalıkta basketbol topu gibi geziyorum ve bazen nefes alamayacak duruma geliyorum gerçekten çok rahatsız ediyor
yorumcuanneniz defne55 nefes darlığının karınla alakası varmı ya ben muayene günümü bekliyorum doktora sormak için karnım hafif var 21 haftaligim ama aşırı nefes darlığı yaşıyorum heran boğulacak gibi 🙄
defne55 yorumcuanneniz valla benim öyle bi sorunum yoktu canım ne zaman karnım büyüdü artık nefes alamamaya başladım hele bide yemek yediğim zaman allah ölüyorum sanki