Dimplesgirll Kızlar bebeğiniz doğduğunda nasıl hediyelikler yaptıracaksınız çok güzel şeyler var ama okdr para vermeye gerek varmı
iki2MelekAnesi00 Dimplesgirll canım örneğin ben kendim lavanta kesesi yaptım takı yastığı ve süslü bi sepet yaptım evdeki imkanlarla internette çoğu şeyin yapılış şekli ver kendinde uyguna getirebilirsin😊🤰
EmrahBraYldrm Dimplesgirll canım benim nasip olursa eve yeni taşınacağım kendi evime hem evime hem bebeğime olacak Mevlüt el havlusu dağıtmayı düşünüyorum ☺
Burcuk Dimplesgirll mesela magnet yaptırıyor bence kendin anne babalar dayılar halalar teyzeler amcalar dışında kimse asmaz onu buzdolabına .. çikolatalar güzel oluyor . Onun dışında arkadaşım ilk Doğum gününde çoçuğunun fotosunu bastırıp keçe ile çerçeve yapmıştı herkese dağıttı ama ne anlamı var ki benim evimde buzdolabına asılsa. Onun dışında hastane süslemek bile saçma geldi bana çünkü 1 gün hastanede yattım doğuran bi gece kaldı gitti kimse de gelmedi..
Adelimm Dimplesgirll canım ben böyle tuhafıye gıbı bı yerden süslü biberon aldım böyle kutusyla aldığında 1liraya gelıyrdu uygun dıye ıcıne 2 3 badem sekerı falan atarım renklı olur bıter mevlutte dağtmak ıcın. Hastanede dağıtmak için de yapılmamış bildiğin karton kutu aldım üstünde hoş geldın bebek yazıyor oda 50 tanesi yapılmamış halınde 10 lıra gıbı bıseydı onunda ıcıne jelıbonn falan atarm olur bıter 😂
zlemAtAcar Burcuk zaten hastahaneye gelinense bile Mevlüt'ten önce eve gelen misafirlere verilir. Şahsen ben evimde hastahanede oluşturacağım masayı yeniden kuracağım. Hediyelikler vs gelene yine vereceğim 🤗
Adelimm Dimplesgirll evet canım inan ki dağıtılan şeyler evet güzel cok guzel seylerde var ama ona vereceğim parayı dıyorm bebişe bişe alırım millete dağıtacağım bosyere gıdecek. Bıde mevlutte belkı hacı serıfte cıkolatalar varya 70 tanesı 50₺ ydı sanırım ondan yaptırabılırm 🙂
zlemAtAcar Dimplesgirll bir tl ye bile magnet var. Ancak o buzdolabına konulmaya bile tenezzül etmez insanlar. Çünkü artık insanlar standart, bilindik şeylerden bıktı. Örneğin magnetler çok güzel olacak kullanılsın. Ya da artık yeni moda anahtarlıklar. Çok daha kullanışlı... Yani insanların kullanıp kullanmayacakları kısmı sizin artıracağınız bütçeyle doğru orantılı. Ama bana sorarsanız Mevlüt gibi kalabalık olan bir cemiyette ( yaşlılar gençler karışık) gidipte 60 yaşındaki teyzeye magnet vermenin anlamı yok. Hem bütçene zarar. Hemde kullanmaz. O yüzden hastahane için ya da eve gelecekler için makul sayıda yaptırmak daha mantıklı.
Heather Çikolata almayı düşünüyorum ben hacı şeriften, uygun geldi fiyatı hoşgeldin bebek yazıyor üzerinde, hediye konusunda kararsızım ama.
zlemAtAcar Dimplesgirll ben hastahane için üç çeşit hediyelik yaptım. 10 adet kokulu taş , 20 adet kızlı mağnet, 10 adet şekerlemeli kavanoz 🤗 Kendim bu işi yaptığım için en başında yaptım koydum kenara
edagokhan bende mevlütte mutfak havlusu dağıtıcam en azından işe yarıyo diğerleri bana biraz gereksiz geliyo
Mstneren Bu işi kendim de yaptığım için yapıcam ama daha karar veremedim ilk oğlumda.anahtarlık yapmıştım keçeden ama bunda napsam bilmiyorum 🤷♀️
Elissamelissa Ben oda kokusu sipariş ettim toptancıdan bayaa uyguna gelıyor üstünede kızımın adını yazdırdım bana sadece kurdeleyi ve isimliği yapıstırmak kalack
zlemAtAcar Elissamelissa Can'ım nereden sipariş ettin ? Ben Mevlüt'te bu tarz birşey dağıtmayı düşünüyorum .
Elissamelissa zlemAtAcar Ceremayel İnstagramda adı pleksivesusmalzemeleri diye gecıyor ben araştırdım en uygun burası verıyor