Didi6 Esenn1 Bu yazıyı okumanı tavsiye ediyorum canım http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/miray-isminin-gercek-anlam-ne-erkek.html?m=1
Nnurmehmet Lila çok güzel bir isim 🤗 bizim daha çok erken ama kız olursa lila koyacağım inşallah ben Birde benim en sevdiğim renk mor o yüzden seviyorum lila ismini 🌸🌸
Merveplnc Yavuzum1202 Bende çok baktım isim Mihra ismini beğendim sadece:) kızçemizin ismi Mihra olucak inşallah sağlıkla gelsinde🤗
Neslihan7153 edasadi bizde araştırıp karar verdik zaten hiç araştırdığım da böyle bişe ile karşılaşmadım almila kırmızı elma kırmızı yanaklı Türk kadını anlamında benden çok eşim araştırdı ve Türk kadını adı olduğu için seçtik
Didi6 edasadi Almila eski Türkçe bir isim. Esasen Almıla, fakat Almila olarak kullanılır daha çok. Almila elma demek. Bir hükümdarın kızı. Anlamı şaibeli olanlar: Mila, Aymila, Almina, vs.
Fmy00 Didi6 bende miray koyucam kızımın adını kötü bir anlamı yok bence erkek ismi diyorlar ama hiç erkekte duymadım hep kıza konuluyor ayrıca hem kıza hem erkeğe kullanılan birçok isim var miraç ismet deniz gibi aklıma gelenler bunlar
Esenn1 Didi6 Biliyorum canım önceden okumuştum bunu ama yinede koyucam sonuçta kötü bir anlamı yok kulağada hoş geliyor😊