hllaltas25 Şehir ismi vermeyeceğim ama bugün gitmek zorumda kaldım ya tabiki pohpoh beklemiyorum ama emir kipi ile konuşuluyor hiç hoş değildi insan kendini garip hissediyor yat karnını aç başka hastalara altını çıkar otur aşırı itici geldi yatıp karnınızı açın demek bambaşka olur mesafeli o cümlede
Serpilataman hllaltas25 şu zamana kadar gittiğim ( kendi adıma) her hastane aynıydı devlet olunca burunları bi havada oluyor nedense saçma sapan davranış şekilleri var
Oglusannesii hllaltas25 ben isimde vereyim kayseri şehir hastanesi kadın koridorda yürüdüğüme laf etti gidip dışarda yürüyecekmişim zorla alttan muayene yapmak istedi imza atıp çıktım allah oralara düşürmesin onlarıda bildiği gibi yapsın pislik kadın
Akademisyenanne hllaltas25 ben de gidince canim yat sen falan diyorlar. Hic hoslanmiyorum. Yasimi gostermedigim icin kucuk zannediyorlar ve oyle muamele yapiyorlar. Ne olursa olsun saygi her yerde sart.
Neslihann88 Oglusannesii bende maddi durumdan dolayı doğumu orda düşünüyorum ama baya bi korktum ordan acikcasi
Busraeren Ya türkiye nin neresine gidersen git aynı ben kansizliktan dolayı hastane de yattım bi gece oda doğum hané de resmen rezalet sabaha kadar doğum yapan kadınlar yan odada orada dogurttular ya ebenin bi konuşma tarzı var bi bağırıyor ki allah kimse yi böyle pis insanların eline düşürmesin vijdan merhamet kalmamış ...
hllaltas25 Akademisyenanne canım cicim inan istemiyor ama yatın denek varken yat çok itici ve aşağılayıcı geldi bana orada yapılan muameleye şahit oldum şok oldum her yer öyle değildir muhakkak ama biraz insana hizmet ettiklerini düşünerek işlerini yapsalar herkes mutlu olacak ya da sevmeyen yapmasın bu işi mümkünse
Ozican Akademisyenanne bende küçük görünüyorum bir kere bana sen kaç yaşındasın gebesin dedi 😬 çocuk gelin sandı sanırım.bu arada yaşım 28.
Leylak83 Ben bir kere devlet hastanelerine laf etmiştim... linç etmişti bazı hanımlar.... Ama gerçekten yüzdeye vurdugunuzda %95 ı rezalet devlet hastanelerinin....
NurGrlek hllaltas25 Ümraniye kadın doğum hastaneaindede var onlardan orada doğum yapan biri olarak çok şeylere şahit oldum koridorda sürüklenen suriyeli hamile kadınlar sancı cekerken aşağılayıcı ve alaycı tavırlar bagirmalar kizmalar laf soyleyince seni şikayet ederiz tarzı konusmalar çünkü sen orda yalnızsın birşey kanıt edemezsin ilk dogumumdu şuan 2. Ye hamileyim normal doğumdan korkuyorum doktor yada ebe olmak okumakla bitmiyor insan olmak gerek vicdan gerek dogumumda laf soyleyip azarlayan ebe bebeği eşim ve kayimvalideme gosterirken verilen parayı geri çevirmedi hak ettimi etmedi bana göre
Haticefenerdemir Akademisyenanne ben de bi kere düşük tehlikesiyle sancıyla gitmiştim 13 haftalıkken, bebğin durumunu soruyorum çatalda gerizekalı doktor beni azarlıyo. Bidaha da gitmedim.sırf bu yüzden Taşdelsnde oturuyorum taa göztepe eğt ve araştırmaya gidiyorum çift otobüsle. Doğumuda göztepede yapıcam ilki de orda olmuştu. Çok azarlarsalarda çıkar özele giderim
Akademisyenanne Ozican ahahahahha ben de 28’im 😅 bana da tuhaf bakiyorlar bazen. Meslegime de inandiramiyorum insanlari. Beni ogrenci saniyorlar. Universitede hocayim. Kimseler inanmiyor😅
Ozican Akademisyenanne bazen iyi oluyor ama bazen ciddiye almıyor kimse sizi😂 oo sizin Üniversitesi bir de 😬 Mesleğiniz efsane güzelmiş üniversite hocaları çok cool oluyor 😎
Akademisyenanne Ozican hic cool hissetmiyorum😅 ogrenci muamelesi yapan cok🤪 ama yine de guzel meslek🤗
GamzeAltndas Antalya eğitim araştırmaya gidiyorum canım hem kendi doktorum hem sekreterler hemde acildeki ebeler doktorlar gayet iyi davraniyor anlayışlı çok tatlış insanlar ben memnun kaldım ama dedigin gibi içlerinde kötü de çıkabiliyor Rabbim iyilerle karşılaştırsın 🙏🏻
Akademisyenanne Ozican medya ve iletisim hocasiyim. Belgesel Film Yapimi, Televizyon Produksiyonu ve Fotografcilik dersleri veriyorum. Derslerim genelde disarda, cekim yaparak geciyor😊 O yuzden yerel halk beni ogrencilerden pek ayirt edemiyor🤪
Deletedmom2224 hllaltas25 Ben isim bile verebildim cerrahpaşa ve okmeydanı 😂 sanki hamile degil de hayvaniz öyle davranıyorlar. Bide alltan muayene olmak istiyor musun diye soran bile yok istemiyorum dersen de bende sana bakmıyorum diyip yolluyorlar. Ben gittiğimde dış gebelik için gelen bir kadın vardı çok kötüyüm çok agrım var filan yaptı git evine düşürmeyi bekle bisey olmaz ben napayım dedi adam 🙄