Leylaa_ Zeynepmum olsun dert etmemek lazım inşallah Doğumdan sonra yavaş yavaş verilir o kilolar da önemli olan sağlık ☺
Fatosruzgar YusufElifKaya kac kilo almistin peki ona gore diyete kactan sonra ihtiyacim var bilim bari🙂 bu arada benim doktorda karsi kiloya onceden giden arkadas soledi🙂 ona cok kizmis kilo aldi die
Nazlitendurus Zeynepmum 36 +1 im 52 ile hamile kaldım 70 leri gördüm artık ölsem de gam yemem 46 kilo ile gelin olmuştum 🙁
Melisinannesi Zeynepmum öyle mi diyorsunuz ya her gören nasıl hamilesin sen, hiç yemiyor musun diyor sinir oluyorum
zlemAtAcar Zeynepmum benim gripten dolayı iştahım azaldı. Bir haftadır öksürük, burın akıntısı derken doğru düzgün birşey yiyesim gelmiyor. Ama normalde özellikle 5. Ayla birlikte iştahım aşırı açıldı.
Zeynepmum zlemAtAcar işte benim de öyle artık sürekli bi şeyler yemek istiyorum daha çok kilo alıcam 😥
Tugbazylmz Sanırım en sinir bozucu benimki😬 39 haftalığım sadece 4 kilo aldım😳 bebiş zaten 3 buçuk🙈 tamamen bünye meselesi yediklerimi bi görseniz🤭
Tutikcan Tutikcan ama gören kimse 20 kilo almışsın gibi durmuyo diyolar bide diyet yapmştm hamile kalmadan bırakınca birden aldım sanırm