Leylaa_ Zeynepmum ay evet ya hiç tahmin etmezdim bu kadar alıcağımı ilk Aylar alamıyorum diyodum ama ben gece çok acıkıyorum saat 6da falan yiyorum hep bir şeyler şimdi azalttım zaten iştahım da azaldı
zlemAtAcar Zeynepmum 32. Haftama yeni girdim. 7 kilo aldım. Acaba son Zaman'lara doğru mu alınıyor kilo? Yani daha hızlı bir şekilde , bir anda ...
Zeynepmum zlemAtAcar bazıları iştahın azaldığını söylüyor ama onların aksine benim iştahım iyice açıldı 😥
Sebosss Zeynepmum 46 kiloyla hamile kaldım ilk 3 ayda 43 kiloya düştüm şu an 63 kiloyum 🙈 35+6 haftaligim 💞
BusRAmazan Zeynepmum bn son haftalara doqru pek almadim Cnm yaklaşık 2 haftada bi kilo aldım o kadar yiyorum ama öncesine qore cnm pek istemiyor
Leylaa_ Zeynepmum olsun dert etmemek lazım inşallah Doğumdan sonra yavaş yavaş verilir o kilolar da önemli olan sağlık ☺
Melisinannesi Zeynepmum öyle mi diyorsunuz ya her gören nasıl hamilesin sen, hiç yemiyor musun diyor sinir oluyorum
YusufElifKaya Kızlar size doktorunuz fazla kilo aldınız almayın diyor mu benim doktor bana diyet verdi de 🤔😃
Fatosruzgar YusufElifKaya kac kilo almistin peki ona gore diyete kactan sonra ihtiyacim var bilim bari🙂 bu arada benim doktorda karsi kiloya onceden giden arkadas soledi🙂 ona cok kizmis kilo aldi die
BusRAmazan YusufElifKaya bana hep soruyor her qidisimde kaç kilo aldın DİE 14.15 e kadar birşey demedi son zamanlarda 20.21 deyince qulerekten Yuh sana dedi normali 10 kilo dedi bende biraz fazla almisim dedim biraz değil 2 kati dedi ama kizaraktan değil. hic diyet fln wermedi bana cnm
zlemAtAcar Zeynepmum benim gripten dolayı iştahım azaldı. Bir haftadır öksürük, burın akıntısı derken doğru düzgün birşey yiyesim gelmiyor. Ama normalde özellikle 5. Ayla birlikte iştahım aşırı açıldı.