Mucizebekleyen Esrayusuf bizde ilaca basladığım günden beri 4 gün oldu ilacın 5. Günü olmadı işte dün 6. Gündü hem iğne hem iliski oldu bu sabah yine oldu aksam yine 36 saat dolmadan yine olur yarın sabahıda kacırmazsak sonrada akısına bırakırız 😂😂
Mucizebekleyen Esrayusuf peki bende simdi her gün baslasam ona gidene kadar pıhtılasma yoksa bile bi zararı olurmu acaba sonucta bu sonucta uzun sürede cıkıyo ya ozamana kadar hamile kalırsam
Esrayusuf Mucizebekleyen işte doktoruna danışmalısın kafana göre içme benim ablam tüp bebek yaptı doktor coraspin verdi ablam içti lekelenmesi oldu doktor kesti coraspini sonra durdu onun yokmuş pıhtılaşması mesela
Mucizebekleyen Esrayusuf ozaman belki hamile kalırsam o bakar söylerim kalana kadar tehlikeli bakalım artıkk hayırlısı
denizers Esrayusuf canım aradım da çarşamba gel.dedi yarın bitiyo ilacım, bugün azaldı agrım benim büyümüyor mu acaba yumurtam, aslında pek sorunum yok büyümesiyle ilgli ama yine de verdi ilacı bana
denizers Esrayusuf ya canım bu beraberlik ne zaman oluyo,benim ilacı kullanmamim 4.günü adetiminde bugün 6.günü, ne yapayım şimdi mi başlıyorum çalışmalara, hiç anlamıyorum ,:(
Esrayusuf denizers en son cuma pazar yap pazartesi boş olsun salı yap Çarşamba iğne Zaten Perşembe boş cuma sabah yap en iyisi