denizers Kızlar femara başladım çarşamba günü, sabah akşam 2 tane alıyorum, 5 günlük, bugün sağ tarafımda daha fazla şekilde agrım var ,ağrılar normal.mi,bugün adetin 5.günü, bu çarşamba kontrolüm var ,çok batma ve dolgunluk hissediyorum yürutmuyor beni
Esrayusuf denizers kuzum bak aynısı geçen başıma geldi benimde kontrol pazartesiydi o zaman çatlatma iğnesi yapacaktı doktor benim kasık ağrım olunca cumartesi doktora gittim iki gün erken gittim doktor baktı bir tane yumurtam 22 mm olmuş dedim doktora ağrım olunca geldim dedim kendi çatlar bilmem boşuna günüm gitmesin doktor dedi ki iyi düşünmüşsün yumurtan tam ideal o gün iğne vuruldum
denizers Esrayusuf hadi ya ama benim.adetim dün bitti canım daha,bilmiyorum ki,iğne mi veriyorlar ilk defa kullanıyorum canım tam bilmiyorum aşamaları,
Mucizebekleyen Esrayusuf bişey sorabilirmiyimm🤗 bende dün gittim benim ilacım klomen daha ikinci gününden ağrılarım basladı cuma günü bi ara cok oldu ağrı gecti ama bel ağrısı sonra dün gittim güzel çabuk cevap vermis dedi iğneyi hemen bugün oluyoruz son ilişki ne zaman oldu dedi bizimde perşembe olmustu dün olsaydı iyi olcaktı bugün iğneden sonra olsun dedi benimde aklımsa soru işareti olustu cuma hem ağrım oldu hemde cuma ilişki olsaydı iyi olcaktı dedi acaba çatladımı diyorum ama çatlasa görürdü bence baya detaylı baktı rahime falanda dün iğneden 5 saat sonra oldu bugün sabah oldu 10 gibi bide yarın tabi daha erken saatlerde olucak şansım azaldımı benim ya böyle söyleyince içime kurt düştü gercekten
Esrayusuf denizers kız benimde adetim kesildi klomenle 4.gğn bitti normalde 6 gğn adet sürer ve bende adetin 7.günü iğne vuruldum kasık ağrım olunca beklemedim iki gün erken gittim
Esrayusuf denizers kız benimde adetim kesildi klomenle 4.gğn bitti normalde 6 gğn adet sürer ve bende adetin 7.günü iğne vuruldum kasık ağrım olunca beklemedim iki gün erken gittim
Esrayusuf denizers ben yaptım her ihtimale karşı yarın pazar sen Pazartesi git çarşambayı bekleme her zaman doktorun dediği olmuyor Zaten vereceksin o kontrol parasını git Pazartesi olmadı Çarşamba gidersin içinde kalmasın doktor bana dedi ki ben Pazartesi ağrın başlar diye bekliyordum iyi düşündün geldin
denizers Esrayusuf canım aradım da çarşamba gel.dedi yarın bitiyo ilacım, bugün azaldı agrım benim büyümüyor mu acaba yumurtam, aslında pek sorunum yok büyümesiyle ilgli ama yine de verdi ilacı bana
Mucizebekleyen Esrayusuf bide dünde vardı bel ağrım falan bugün yok pek hissetmiyorum gerci o birden olup geciyo ama aklımda bin tane seyy
Esrayusuf Mucizebekleyen doktor şu yüzden demiştir sperm içeride kalıyor belki olurda iğne vurduğu halde hemen çatlat bulunsaydı diyedir bende aynı senin gibi ağrım oldu ben her ihtimale karşı birlikte oldum ertesi gğn doktora gittim bana iyi düşündün dedi bende iğneden 12. Saat ve 36. Saat birlikte oldum ondan sonra 24 saat ara ile oldum gün aşırı olmadım
Esrayusuf Mucizebekleyen benim şuan 9.günüm canım ben iğne vuruldum hiç birşeyim Yoktu ama eşimle 36. Saatte birlikte olduk bir saat sonra kasık ağrım başladı ve üç gün sürdü iğnenin 3.günü baş ağrısından kasık ağrısından mafoldum ve kanlı akıntım geldi büyük ihtimal ben 36. Saat değil 48. Saatte yumurtladımben her ihtimale karşı ilişki yaşadım günaşırı yapmadım ağrım kesildı bugün 9.gün kasık ağrım başladı büyük ihtimal tutmadı benim ayrıca doktor bana rahim toparlanmadı için progestan ilaç verdi günde üç tane içiyorum dün başladım gebelik olursa tutunsun diye ve coraspin kullanıyorum
Mucizebekleyen Esrayusuf bizede üç gün boyunca ilişki verdi işte perşembe olmustu en son dün iğneden sonra oldu bu sabah oldu suandada karın ağrım var yarın sabah erkenden olcak bide sonrası icin bisey demedi haftaya cumarteside progestan iğne yazdı ama iki tane yazmıs birini haftaya olcam diğeride diğer hafta galiba
Mucizebekleyen Esrayusuf bizimde dün iğneden 5 saat sonra oldu bugün 23. Saatte olmus aksam yine değerlendirmeyi düşünüyorum sonucta 36 saate olcak🙈 yarında sabah 7 Eşim gitmeden olur 😅 artık sonrasıda 24 saatte bir olur
Esrayusuf Mucizebekleyen banada progestan hap verdi günde üç tane içiyorum dün başladım bir hafta kullanacağım valla ben günaşırı yapmadım hergün yaptım ama toplam 5 defa yapmışımdır daha yapmadım eşim askere gidecek kendide yeterli diyor bişey olmasın diyor ama nasip tabi kuzum günaşırı bana biraz saçma geliyor Zaten yumurta 24 saat yaşıyor birde boş gününe denk gelirse ben o yüzden hergün yaptım 😂
Esrayusuf Mucizebekleyen benim ilk bebeğim pıhtılaşma yüzünden kalbi durdu şuan coraspin kullanıyorum iki Aydır kullanıyrljm eğer gebelik olursa bebek beslensin yine birşey olmasın diye gebeliği öğrendiğimizde direk iğneye başlayacağım adet olduğumda bırakıyordum coraspini bitince başlıyordum
Mucizebekleyen Esrayusuf bizde ilaca basladığım günden beri 4 gün oldu ilacın 5. Günü olmadı işte dün 6. Gündü hem iğne hem iliski oldu bu sabah yine oldu aksam yine 36 saat dolmadan yine olur yarın sabahıda kacırmazsak sonrada akısına bırakırız 😂😂
denizers Esrayusuf ya canım bu beraberlik ne zaman oluyo,benim ilacı kullanmamim 4.günü adetiminde bugün 6.günü, ne yapayım şimdi mi başlıyorum çalışmalara, hiç anlamıyorum ,:(
Mucizebekleyen Esrayusuf ben kimyasal geçirdim acaba coraspin bende haftada bir falan içsem sıkıntı olurmu sonucta kan sulandırıcı hafta bir veya iki içsem
Esrayusuf Mucizebekleyen sende benim gibisin 😂 Bana arkadaşlar dedi çok yapıyorsun gün aşırı olsun bende riske atmadım atmak istemedim bakalım bir hafta sonra belli olacak 😂
Esrayusuf Mucizebekleyen coraspini hergün içmen etkili bence doktorunla konuş bak bizim buradan bir arkadaş ilk gebeliği kalp durması ikinciye gebe kalmadan pıhtılaşma testi yaptı sonuç çıkana kadar kız hamile kaldı ve kimyasal gebelikmiş sonra sonuç çıktı pıhtılaşması var şimdi tekrar gebe kalırsa iğneye başlayacak her ihtimale karşı doktorunla konuş Allah korusun tekrar aynı şeyler olmasın bende pıhtılaşma olduğu halde iki doktor birşey olmaZ dedi sonra buradan bir arkadaş benim sonucu kendi doktoruna gösterdi oda şimdi coraspine başlasın gebe kalınca iğne dedi bende tesadüfen yumurta takibi için şimdiki doktoruma gittim tüm sonuçlarımı gösterdim bu doktor kendi dedi coraspine başla sonra gene kalırsan iğne dedi şükür dedim düzgün doktora denk geldim bir düşük diye önemsemiyor doktorlar ancak iki veya fazla olacak
Mucizebekleyen Esrayusuf peki bende simdi her gün baslasam ona gidene kadar pıhtılasma yoksa bile bi zararı olurmu acaba sonucta bu sonucta uzun sürede cıkıyo ya ozamana kadar hamile kalırsam