Zeyneppmuratt Kızlar ben bugün test yaptım ve pozitif çıktı silikti size sorum su ki ben bu testi yaptıktan 15dakika sonra çıktı çizgi aradan yarim saat geçince kayboldu acaba testte mi sorun vardı yardımcı olabilir misiniz
Merve_278 Zeyneppmuratt 10 dakikadan sonrası dikkate alınmıyor. ya kan testi yaptırın yada tekrar test alıp deneyin.
kursadecmel Zeyneppmuratt kullanma talimatına bakın bi isterseniz. Genelde 10 dakikaya kadar olan sonuçlar baz alınıyor.
Deletedmom2224 Zeyneppmuratt çift çizgi kaybolacak bir şey değil ki. O çıkan ikinci çizgi de testin kendi çizgisidir ve test beyazladikca gitmiştir. Ama belli de olmaz tekrar bi test yapsanız
Yvsbsra Deletedmom2224 [url=https://hizliresim.com/vaZBRO][img]https://i.hizliresim.com/vaZBRO.jpg[/img][/url] Zeyneppmuratt Alismomi Merve_278 kızlar burda ki çizgiyi görebiliyor musunuz sizde?
kursadecmel Zeyneppmuratt tekrar test yapma imkanınız yok mu ? Ben de çok merak ettim şu an lütfen beni haberdar edin 😊
Zeyneppmuratt Deletedmom2224 şöyle söyleyeyim çizgi çok silik diye biraz daha idrar damlattim belki belirginleşir diye sonradan kayboldu bunu yazmayı unutmuşum kusura bakmayın 😌
Demirleblebi İkinci çizgi kaybolmuyor. Ben testimi saklıyorum. şu an 22. Haftamdayım, testi 3. Haftamda yapmıştım ve hala duruyor çift çizgi.
Zeyneppmuratt Demirleblebi ben yazmayı unutmuşum çizgi çok silik diye ben bikac damla daha idrar damlatmistim ondan sonra kayboldu 😌
Tazeanne0134 Demirleblebi aynen öyle bende 2.5 haftalıktı yaptım 2 tane birini de sabah idrarım ile yaptım ikisi de hâlâ duruyor ve silinmedi 13+0 haftalık hamileyim şuan da
Alismomi Ben de merak ettim bi daha test yapmalısın sabah ilk idrarınla bizi bilgilendir mutlaka canım. İnşallah hamilesindir 🥰🥰
Zeyneppmuratt Alismomi caniiimmm test yaptım ama çok silik çıktı yine fotoğraf aticaktim ama fotoğrafta belli olmuyor bide test yakalı 2 gün oldu değer artmamismidir su anda daha koyu cikmasi gerekmez mi acaba yok mu gebelik
Zeyneppmuratt Deletedmom2224 inşallah aldığım zaman deniycem bugün pazar nobetci eczane çok uzak bana yarın ilk isim bu olucsk 😌😌
Zeyneppmuratt Deletedmom2224 canım benim benden haber bekliyordunuz ben bugün test yaptım yine gözle zor görülen bi çizgi çıktı varla yok arasında fotoğraf aticaktim ama belli olmuyor fotoğrafta herhalde yok olsaydı 2 günde daha çok çıkmaz miydi çizgi
Alismomi Yvsbsra kuzumm evet çizgi var 🥰 ben de az sonra gidicem kan vermeye güzel sonuçlar alalım inşallah 🙏🏻
Deletedmom2224 Yvsbsra evet çizgi var hayırlısı olsun inşallah 💕 ama hemen kan verin de netlessin bazı testlerin böyle çizgi çıkardığı da oluyor
Yvsbsra Deletedmom0043 adetime daha 9 dün var o yüzden şimdi yaptırmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamak da istemiyorum test yanıltıyordur belki ama ümitlendim de 😊