Alarasel makbule17 baya bi şikayet var ama beneto hakkınd apek memnun olan duymadm hayırlısı olsn genede ☺️İnşAllah sağlamca kullanırsnz
Alarasel 1Tecrubesizannee cnm travel sistem tam bir kandırmaca para tuzağı hiç gerek yok pusetler desen çok küçük ve ağır kullanımı zor oluyomş ağır olduğu için çecremde öyle duydum bi casualınki geniş puseti. Prego gzl ama illaki alcaksn travel pier cardin var. Tam yatar çift yönlü bi araba alsanz baston kullanmnızada gerek yok sonra bunu kullanır 3 4 yaşına kadar. Ekstra biz inşAllah bulursak kraftın port bebesini alıcaz puseti yerine o şklde.
Goks3n Selam, travel sistem dediğiniz pusetli olanlarmı yani farkı ne bilmediğimden soruyorum :) bizde yeni bakmaya başladık pusetlimi alsam normalmi bilemedim
SeymaSeker 1Tecrubesizannee Bizde dün aldık joie litetrax 4 travel marka kardeşim bebek mağazasında çalışıyor sağlam ve kullanışlı dediği için aldık
Rdk 1Tecrubesizannee casual quatro trona aldım gayet güzel hafif henüz kullanmadım ama inşallah allah kullanmayıda nasip etsin seninkide şimdiden hayırlı olsun canım
1Tecrubesizannee Rdk bende iki model arasinda kaldim canim ya prego ya casual olucakti. Ama prego daha cok hosuma gitti insallah rabbim icinde gormeyi de nasip etsin kuzulari :)
1Tecrubesizannee Merhabalar kizlar yeni geldik daha prego quattro 2086 bu modelden beğendik aldik sizede tavsiye olabilir :) 2000e aldik biz
CanNurdan 1Tecrubesizannee iyi günlerde kullanın biz de dün bunun açık grisini aldık https://www.google.com.tr/shopping/product/1?q=sunny+baby+bebek+arabası&client=safari&hl=tr-tr&biw=375&bih=553&tbs=vw:l,ss:44&prmd=sivn&prds=num:1,of:1,epd:9776288513902050782,paur:ClkAsKraX9KV8EVyegQ3-uHzopaEdxdhLytj0c_6zNKh95mDTdilWqQWEp4QfCuPX7sm2OuHcJ7Y35edF0-6FBUFpXyEpNCzHcI9XvyE4nMTqkBISTjqXZ6hOhIZAFPVH72ScJS19dX9SFudFM3PAqqGyqC82Q,prmr:1,pid:9776288513902050782,cs:1