Gunesburcu Kitapsev evet evet evet 😢 söyle kasık ağrısı oluyor bıçak sapla kası gibi yatınca geçiyor bir süre sonra belimde de bir nokta ağrıyor çok mu dinliyorum acaba kendimi
Gunesburcu Ilknur_emin arkadaşın dediği gibi ahh arkadaşım en azından sonucu biliriz içimiz rahat eder diğer türlü de kendimizi hazırlarız ben aksi bir durum olsa bile bebeğime elveda demek istemem ama rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Ilknur_emin Gunesburcu amin canım bende risk olsa bile minigimi aldırmam ama 7 ayıda stresli geçirmek istemedigim için ikili teste sıcak bakmiyorum
Duchess Gunesburcu dua en güzeli canım bende tek kalıyorum bazen aklım hemen duaya gidiyor teşbih çekiyorum gebeliğin her haftası için sanada tavsiye ederim ben sonradan öğrendım insanı rahatlatıyor 😊
Gunesburcu Duchess bende hep Yasin okuyorum fetih suresi elimden geldiğince tesbihi de deneyeceğim 🌹🌸
Nurdan14 26 mayıs benim de . Salı günü 2 li test yaptıracağız ama eşim istemiyor. Benim kontrollerim 2 haftada bir oluyor ayrıca sizim daha uzun sanırım
Gunesburcu Nurdan14 daha öncesinde ilk haftalarında 2 hafta da bir gittim sonra işte bir ay sonrası icin cagırdı inşallah size güzel bir gebelik dilerim 🌸
Tazeanne0134 Gunesburcu benim son adet olduğum tarih 12 nisan ama 7 mayısta adet olacaktım ama olmadım 2 gün sonra test yaptım ve pozitifti 🥰🤰🏻 şimdide 12+6 haftalık hamileyim sizler
Gunesburcu Tazeanne0134 ♥️ Sağlıkla alın kucağınıza yaptırdın mı ikili test cinsiyet söylenmiştir belki size 🌸
esrtsn24 Gunesburcu sağol canım ☺️ bnde daha 4 gün önce gittim ama çok sabırsızlanıyorum bir anca 2 hafta geçsede tekrar gitsem diyorum ☺️ 😘
Gunesburcu esrtsn24 yaaaaa kaçamak yapıp başka doktora gözükesim var ama cumaya ne kaldı şurada sabredeyim azıcık daha 😍
Ygmrbrsakky Gunesburcu bende aynı durumdayım cinsiyet tekme şişmiş karın hepsini iple çekiyorum daha fazla hissetmek istiyorum beni duysun istiyorum 🙏🤗🥰😘
Ygmrbrsakky Gunesburcu bende aynı durumdayım cinsiyet tekme şişmiş karın hepsini iple çekiyorum daha fazla hissetmek istiyorum beni duysun istiyorum 🙏🤗🥰😘
Tazeanne0134 Gunesburcu yok kuzum daha belli değil 24 temmuzda gidecem inşallah belki o zaman söyler evet ikili tarama yaptırdım 🥰
Gunesburcu Ygmrbrsakky 🤣 Mayısta Hamile kalan arkadaşlar bence benim gibi heyecanlı çok heyecanlı herkes ben gibiymiş meğer
Ygmrbrsakky Gunesburcu ben yapıyorum aynısını haftaya devlete gidicem sürekli görmek istiyor insan bide şimdi hareketlendi ya görürüz el kol oynatmasını çok şükür yaa 🙏🤗🥰