ravza_35 Bizde 24 haftaligiz oglusumla ekim sonu yada kasim basi kavusucaz nasipse Rabbim hepimize sag salim kavusmayi nasip etsin❤❤
bett_012 Mutlulu ben ebebeğe gittim zıbın ter bezleri ateş ölçer bakım seti banyo için katlanır küvet aldım çok bişey almadım internette ebebek kışlıklar indşrimde ordan sipariş verdim de gelmedi henüz 😄 daha yeni başladık
Busraoz bett_012 Biz de hep kıyafet aldık şu an bir dolabı dolduracak kadar olmuştur annem sağolsun😂 Diğer gerekli şeyleri de önümüzdeki ay kaynanamla gidip halledicez toptan hepsini alacağız inşallah 🙏🏻
Mutlulu bett_012 güle güle iyi günlerde kullanın canım 🥰 bende kıyafet hiç almadım ama sağolsunlar eş dost sürekli hediye getirmeye başladılar 🤗❤️
Fatma1663 beyazguvercinim33 ilk Doğum şeklim sezaryandı ondan dolayı zaten iki çocuğum arası 1 yas olacak. Hemen hamile kaldım
Busraoz MucizeAnnesi3545 Evet hemen hemen aynılar inşallah burada doğum hikayelerimizi okumak da nasip olur🙏🏻💙
beyazguvercinim33 Busraoz size Doğum tarihi verdi mi doktorunuz ben daha sormadım internet 40 hafta hesaplıyor galiba bu hesaba göre Kasım 13