MucizeAnnesi3545 Merhaba herkese ben 24 haftalık hamileyim 👼🏻Burda yeniyim nasıl bi yer bilmiyorum ama yardımlarınızla öğrenicez oğlumla inşallah 🤗😍🙏
bett_012 MucizeAnnesi3545 bende 24 üm . Alışverişlere başladık ☺️ Sizler ne aldınız yada alacaksınız .
Ayesray MucizeAnnesi3545 kasım anneleri adı altında 2019 kasım anneleri şeklinde başlığımız var canım 🤗 hoşgeldin 💐
LoriLori Bende 21 haftalık hamileyim,hoşgeldin buarada ,boş konulara girme sağlık harici,düşüklere kayıplarada girme,korku girmesin içine .seni ilgilendiren başlıklara bak canım.
Esila08 Merhaba bende 21 haftalık hamileyim kızımız olacak allahın izniyle hepimize sağlıcakla kucağıma almak nasip olsun
Munisee 25+1haftalik hamileyim ekim aonu kasim basi heralde arada derede bakalim ne zaman hayirlisiyla
Mutlulu bett_012 canım biz kızımızın odasını yapmaya başladık 🤗🤗22+2 yiz bizde ufak hediyeler geliyor zıbınlar pikeler şapkalar sen nelere başladın
MucizeAnnesi3545 bett_012 ya ben herşeyi aldım diyebilirim sadece kendim için yapıcagım alışveriş kaldı. Oda ne kadar kilo alıcam bilmediğim için son aya bıraktım. Zaten yenidoğan için çok alışveriş önerilmiyo işte lazım olucak herşeyi aldım bebek için
Prensesimi_bekliyorum bett_012 bebek arabamizi aldık ama daha kargoda yarın da besigimizi sipariş edeceğiz inşallah 🤗
Yesimeliz Mutlulu bende 22+1 im. 🙂 Bu hafta karnimda gerilmeden dolayi bi aci hissi. Birde parmaklarima dar gelen yuzuklerimle ugrasiyorum. Vucudumda asiri bir odem war 😨
bett_012 Mutlulu ben ebebeğe gittim zıbın ter bezleri ateş ölçer bakım seti banyo için katlanır küvet aldım çok bişey almadım internette ebebek kışlıklar indşrimde ordan sipariş verdim de gelmedi henüz 😄 daha yeni başladık
Semooshh 21+2 kasım sonu Aralık başı 🌺😊 nasıl geçiyor Hamilelik hareketleri tamamen hissediyormusunuz
MucizeAnnesi3545 Semooshh Ben maşallah hissediyorum bi aydır ya 🤗 hatta şuan bunu yazarken bile tekmeliyo minnak oğlum 😂
Sayalcan Semooshh bende 23+4 oldum hareketleri hissediyorum özellikle akşam ve gece 😊Yarın kontrolu var yine göreceğim bebeğimi
Badevehande 21+3 deyiz kızımla 🌸 kendini 17+5 den beri hissettiriyor çok şükür sağlıklıyız🌸 doğsada sevsem güzel Bade’mi 🌸
Semooshh MucizeAnnesi3545 ben bikaç gündür anca hissediyorum 😂 arada Bi oda. Çok istiyorum böyle gümbür gümbür olsn
MucizeAnnesi3545 Semooshh hissetceksin merak etme hergün daha da fazlalaşcak 🤗 hoçkırdığını ne zman uyuyup uyandığını bile anlıcaksin bi kaç haftaya hissettirir 😂😌