Nvnnnn Gamzeinci00 aynen canim hep soylerdiler niye agliyorlar derdim ama aglaniyormus ya annelik bambaşka bir şeymiş 🤗🤗🤗🤗
kursadecmel Nvnnnn ya dün gece hissettim tekmeydi sanırım o kadar farklı bir duyguydu ki. Sadece saniyeler sürdü ama bendeki etkisi hala geçmedi ♥️ 19. haftamdayım
Nvnnnn Duygu02 erken daha canım genelde 20 den sonra hissediliyor kasik ağrısı da normal ani hareketler yapma yorulma çok fazla
annevebebek17 Gamzeinci00 bana kız dediler canım ama belli değil kesin birsey demediler hayırlısı diyorum canım 😌
Nvnnnn annevebebek17 büyük ihtimalle kızdır canım erkek bebek hemen biliniyor kız bebek nazlı oluyor göstermiyor cinsiyetini 🤗
Cnsakf Cansu34 benimki gibiyse hissetmeye başlarsın yakında. Bende çok dert ediyodum hareket etmiyor diye ama şimdi hiç durmuyo. Çikolata ve tatlı şeyler ye uzan ozaman hissedersin hareketlerini
Miek Ben de bugün net olarak hissettim. Çok hoşuma gitti. 2 kere uzandım ikisinde de bayağı bayağı tekme ile vurdu birkaç kez. Hareketi kesince sallıyorum bi daha yapıyor filan 😍
NihanMine Nvnnnn bende 15. Haftamda hissettim gerinme gibi şuan 17. Haftayım hala çok net hissetmiyorum 😔 artık tekmelesin istiyorum hissedemeyince moralim bozuluyor bişey mi oldu acaba diye sürekli endişeliyim 😔
Nvnnnn NihanMine aynı hisleri yaşıyoruz canım ama endişelenme net olarak biraz daha ileri haftalarda hissedecez🤗🤗🤗