Ben 21+3m şuan sağlık ocağı bana yapmadı doktoruna Sor öyle yapalım dedi. Sağlık ocağına Dün gittim, kalp, atışına baktı, derinlerden geliyo dedi. Doktorun kalbini falan dinlemediyse sorun olmasın dedi sor dedi. Bende dedim, dinledi ama Bu aşı bebeğin hareketlerini etkiler mi? Daha cinsiyetini bilmiyorum doktor bakıcak. Aşı, yapınca bebek hareketsizleşiyor duymuşsundur belki. Ki, zaten ben Bebeği 2.3gündür hissediyorum dedim, daha küçük dedi tereddüt etti, yani demekki Bi sakınca olabilir ki yapmadı. Bu salı, randevum var Doktoruma sorucam ona göre döndükten sonra gidip vurdurmam lazımmış zamanı geçer yoksa. Bide 1ay sonra 2.dozu var dedi çünkü. Beni tereddüte düşürende 2li test zamanı yaptığım test sonuçlarına göre doktor bana aşıların tam dedi🤷🏻♀️3lüyü,yaptı. Detaylı için vakti söyledi, yaptır dedi. Yani, her testi herşeyi söylüyen Bi doktor aşı, konusunda bana hiç, bişey demedi. Bende sormadan Yaptırmak istemedim. Sağlık ocağı da tereddüt edince yapıp yapmama konusunda en iyisi sormak yani. Kalbi falan durur Allah korusun tam hissetmeye başlarken kaybetmek çok, acı olur 😔😔 çekimserim bu konuda