Turkolog Bahara Melektrk Bendisdemir Melekannesi_ Rdk Asu20 Busraa32 Ozge43 Eceyavuz @seval34 Gittim doktora, kendi doktorum yoktu başka biri baktı ve kese etrafında bir kanama görmedi kalp atışı da normal dedi. Plesanta Yerleşme kanaması için erken dedi. Grip olduğun için olabilir yahut düşük tehlikesi olabilir dedi. Prgstan hapı suda ıslatarak vajinadan fitil şeklinde kullan dedi. (Bunu ilk defa duydum?) Kendi doktorum olmadığı için üzüldüm bu doktorun çok anladığını düşünmüyorum🤦🏻♀️ Açıklamaları net değildi. Kanamam tekrar etmedi ama pzt kendi doktoruma gideceğim.
Ozge43 Turkolog bende vajinadan kullanıyorum progestani yutmaktan daha basit geliyor bana çok büyük çünkü 😊 cok sukur yine de dikkatli olun kendi doktorunuz görene kadar yatmaya çalışın.
Asu20 Turkolog çok gecmıs olsun. Bırkac gun istirahat edin. Progestan ihmal etmeyin. Ben de kullanmıştım vajınadan. Ama ıslatılarak ilk defa duydum. Kendinıze iyi bakın
Busraa32 Turkolog istirahat et bi süre progestanı kullanmaya devam et kendi doktorunla da görüşebilirsin daha sonrasında bi süre çok yorma kendini geçmiş olsun canım