Turkolog Hanımlar bir şey soracağım, 11 haftalık hamileyim iki gün önce kontrolüm vardı. Doktor her şey yolunda dedi. Ama bugün sarı akıntı ile beraber 1 damla kırmızı kan gördüm. 2 gündür de grip oldum bu kan nedir ya doktora gideyim mi? ☹️
Busraa32 Turkolog benimde 7. Hafta da leke şeklinde 12. Hafta da baya baya kanama oldu çok fazlaydı ama gittiğimde bi sıkıntı yoktu bana da plasenta yerleşmesi büyük ihtimal dediler ama doktora gidip görünmen lazım riskli haftalardasın rahim ağzında açılma ya da kese etrafında kanama alanı olabilir
Turkolog Bahara Melektrk Bendisdemir Melekannesi_ Rdk Asu20 Busraa32 Ozge43 Eceyavuz @seval34 Gittim doktora, kendi doktorum yoktu başka biri baktı ve kese etrafında bir kanama görmedi kalp atışı da normal dedi. Plesanta Yerleşme kanaması için erken dedi. Grip olduğun için olabilir yahut düşük tehlikesi olabilir dedi. Prgstan hapı suda ıslatarak vajinadan fitil şeklinde kullan dedi. (Bunu ilk defa duydum?) Kendi doktorum olmadığı için üzüldüm bu doktorun çok anladığını düşünmüyorum🤦🏻♀️ Açıklamaları net değildi. Kanamam tekrar etmedi ama pzt kendi doktoruma gideceğim.
Ozge43 Benimde olmuştu 1 damla diye dikkate almadım bir iki saat sonra dizlerimden akacak kadar çoğaldı keşke o damlayı görünce gitseydim demiştim bence ihmal etmeyin plasenta yerleşme kanaması dendi 13 haftada oldu benimde
Turkolog Ozge43 inşallah benim de öyledir ya 6 haftamda da böyle kanama oldu doktor yerleşme dedi dün değil önceki gün gitmiştim kontrole her şey yolunda çok güzel demişti 2 gündür de yatıyorum ben hiçbir iş yapmıyorum böyle görünce şimdi ne yapsam bilemedim zaten içim rahat etmeyecek en iyisi gitmek. Eşimde o kadar panik ki şimdi söyleyeceğim telaştan beni de bitiriyor 🤦🏻♀️
Bendisdemir Ozge43 merhaba aynısını bende yaşadım 12. Haftada . Banada yerleşme kanaması dendi. Hala kanama alanım var ara ara lekelenmelerim oluyor sizin geçti mi?
Seval-Bilgin Turkolog cnm bende 11 haftalıkken kanama yaşadım ben biraz kanamam vardı ama ihmal etme git hemen müdahale iyi geliyor
Eceyavuz Turkolog akıntıyla beraber kan varsa idrar yolu enfeksiyonun vardır bence aksatma hemen git bi tahlil ver
Turkolog Eceyavuz idrar yolu testini bir hafta önce yaptırdım temiz çıkmıştı inşallah plesanta yerleşmesidir doktora gideceğim
Eylotti Turkolog hemen gidin bende pembe leke geldi aradım doktorum hiç beklemeden gel dedi minik minik kanama noktaları vardı her türlüsü ciddi tehtit dedi ve 16. Haftaya girdm ben 3 haftadır ilaç kullanıyırum başta iğne vurdular ve rapor verd 1 hafta
Turkolog Eylotti ben perşembe günü kontrole gitmiştim her şey yolunda demişti iki gündür de hiçbir şey yaptığım yok sürekli yatıyorum böyle kanama görünce şaşırdım ya en iyisi gidip baktırmak rahat edemeyeceğim
Melektrk Turkolog ya hanımefendi kanamanız gelmiş bir iki damla da olsa 10 dakika sonra Allah korusun parçalarınızdan kan akmayacağını nerden biliyorsunuz buradakiler gitmeyin yazınca daha kötü bişey olursa vicdanınıza ne hesap vereceksiniz gebelikte kanama normal değildir lütfen yani karninizdaki canı düşünün
Turkolog Melektrk stresimi azaltmaya çalışıyorum buraya danışarak, içim rahat etmeyecek gideceğim zaten. Mesela plesanta yerleşmesi kanaması varmış onu burada duydum inşallah öyledir benim de. Perşembe günü kontrolde her şey yolunda demişti doktor.🤦🏻♀️
Turkolog Bendisdemir sadece bir kere oldu 1 saat önce daha gelmedi ama doktora gideceğim inşallah yerleşmedir benim de 🤦🏻♀️
Ozge43 Bendisdemir benimde şu an 16 haftalik oldu hala geçmedi lekelenme ve kanama alanı devam ediyor çok korkuyorum ama elimden de bir şey gelmiyor
Melektrk Turkolog işte bu stresi bir tek doktor azaltabilir bakalım ultrason da içeride herşey yolunda mı bunu dışarıdan bilemezsiniz ki bende 20 haftalık hamileyim şu ana kadar bir damla kanamam olmadı doktorum en ufacık kanamada hemen acile gel diyor bu tür kanamalar çoğu zaman normal değildir inşallah iyidir bebiş bir an önce gidin