milayerli Lindam oluyor tabi karin geriliyor büyüdükçe benim karnım çıktı cildimde hassasmış çatladı maalesef
Lindam Evinanne bana kalırsa pahalı kremlere jellere kuzum yok her türlü yağ iyi gelir. Dediğim gibi kalp yağı Hindistan cevizi yağı Bebek yağı zeytin yağı vs dene bence herhangi birini
Miek Lindam evet boyları da 54cm. Eşim 2. De aynı kilo ve boyda doğunca kucağına alıp bizim hiç küçük bebeğimiz olmayacak mı demisti 😅
kr1907 Lindam bende bugün birine cevap yazdım bu konuyla ilgili yarın 17.haftaya giricem hiç kilo almadım hatta 1 kilo verdim ve bu durumu da kafaya taktım
Lindam kr1907 biz de 16+2’ yiz çok ta takmamamak gerekiyormuş gelen cevaplardan onu anladım. Kilo alma dönemi son 4 ayda oluyor sanırım. Bebeklerimiz haftalarına göre normalse sıkıntı Yok. 3 kilo alıp 3 kilo Bebek doğuran bile duydum bu sitede
kr1907 Efulimm2608 badem yağını nasıl direkt karnınıza sürüyorsunuz değil mi bende alıcam kaç günde bir sürmek lazım
Lindam kr1907 Badem yağını da alırsan hergün mutlaka düzenli kullanmalısın. Normal yap gibi zaten 6 7 Damla’yı avucuna alıp özellikle karın alt bölgen ve yanlarına sürmelisin. Ben günde iki kez sürüyorum hatta
Linesarye Lindam 2 kilo almsm catlak daha olusmadi sukur.. hareketlerini duyan var mi? Ben hcbsy duymdm hala.. 🙄
Miek Lindam genetik bence. Kendi doğum kilom da böyle. Ablamlar da iri doğurdu genelde.ama şimdi o kadar olmasa belki daha kolay olur diyorum. Minik bebekler de güzel büyüyor o da keyifli. Sağlıklı olsunlar kilonun bir önemi yok
Lindam Miek evet bi arkadasım var yeri sülalesi öyle kızı 4.500 kiloydu diye normal Doğum yapamamıştı kendi de baya cüsseli eşi de 😊😅