Duuyguum Lindam bende 63 le hamile kaldım 66 buçuk geldim bugün 5. Ayımdayım dr normal dedi ama ben tuhaflaştım çatlağımda yok ama çatlar gibi çünkü çok gergin karnım bende bebeyağıyla Hindistan cevizi yağını karıştırdım umarım iyi gelir
Eylul0212 Lindam evet bende hep duyuyordum ama kilo almadım ben almam diyordum 4. Aya kadar istifra ettim zaten 😂😂😂 ama sonradan çıktı açısı 15 kiloyla dogurursam sukredicem 😍😍😍
Yesiimduurmus Lindam doktorum normal olduğunu söyledi çünkü hiç kısmadım ve çok rahat geçtiği için🧿 birazda kiloya verdi galiba ilk zamanlarda insanlar kusunca kilo verirmiş ben bir kez dahi kusmadım tiksinmedim bişeyden ondan olsa gerek :)
Foto03 Lindam 4 kilo aldım ama 3 kilo vermiştim 😄 şuan 59 kiloyum 🤦🏻♀️ çatlaklarım da basenlerim de oldu
Mrvozcn 16.haftaya kadar mide bulantısı kusmadan dolayı 1 kilo vermiştim şuan 18 haftalığım 2 kilo aldım sadece gögüslerimde çatlaklar oldu😣
Miek Maşallah herkes kilo vermiş ya. Önceki iki gebeligimde 5 aya kadar kilo almadım ama ondan sonra 16 kg aldım doğuma kadar. Bebeklerim 4.400 doğdu. Benim sıkıntı doğumdan sonra alınan kilolar 😣 şu an 17. Haftamda 1.5 kg filan aldim
Mmaside Lindam 4 5 kilo aldım bende ilk aydan başlamıştım almaya iştahım açıldı bi anda çünkü umarım her ay 1 kilo alırım fazla almam daha 😁