Ozzy 28-31 hafta arası doktordan uçabilir raporu istenir. Ancak eski bir havacı olarak kural yolcu beyanı esastır :) siz 25 haftalığım derseniz uçarsınız. Kimse ispat isteyemez.
Gizmoo2013 Misskokulumm almalısın rapor canım muhakkak soruyolar ve hava alanında asla izin vermiyolar banada sordular çünkü
Misskokulumm Gizmoo2013 Alicam inşallah ama burda doktor sıkıntı yakın yerlerde de randevular dolu aradan sıra alıp gircem o şekilde almaya calisicam bakalım umarım sorun çıkmaz 🤷
Ozzy Gizmoo2013 soruyorlar tabiki kaç haftalık hamilesiniz diye fakat yolcu beyanı esastır ve sen 25 dersen kimse sana aa yok 28 duruyosun diyemez. Kural bu
AygyulSina Misskokulumm yani soyle bisey demek istiyorum her olasiligi dusunerek ucakta bisey olurda 25 haftaligim deyip ona gore müdahale ederlerse ve sizin sozune bakarak hareket ederlerse gorumcenin dogru haftani soyledigi halde buyuk sıkıntı olur ve dolandirmis olursunuz insanlari
Ozzy AygyulSina uçuşta olasi bir durumda edilecek müdahale her gebe için aynıdır. Haftasına bakılmaz.
Mamiel Misskokulumm ben 27 ya da 28 haftalikken uçağa bindim ve kimse de bana bırakın raporu hamile olup olmadığımı dahi sormadı. Haaa göbeğimde belliydi bu arada.
Ozzy AygyulSinariskli gebeliği varsa kendiside herhalde binmeye çalışmaz ki doktoruda çoktan uyarmış olur onu uçağa binmemesi ve çoğu şey için
smyyedmr54 Misskokulumm ben 31 de bindim canım ama 25 haftalık hamileyim dedim, sormadılar rapor falan. Karnım da belli değildi çok