• DoğumGebelik
  • 37 hafta 2 cm açıklık kilosu 2 hafta geriden gelen bebegim😶😶

Kızlar kilosu 2 hafta geriden geliyor 2.600 gr dedi doktorum ve çok moralim bozuldu benim de sonra çok doping mi ne bi test yaptık röntgen çektik falan bebekle aramızdaki kan bağını ölçmek için Allah'a çok şükür kan alışverişimiz guzelmis solunum hareketlerini de yapıyormuş doğum için bir engel yok ama haftasına göre kilosu uyumsuz bir bebek oldu maalesef 😐😐😐 bu doğduktan sonra bize bir sorun yaşatır mi acaba tecrübeli anneler yardim edin lütfen 😣😣

Üstte görünsün diye yazıyorum canım🙂

ikimelekannesi___ doğurane kadar çokca muz ye ceviz ye her ğün ve nesguik iç toz karısımını süte atıpta. Çok aşırı kilo aldırıyor bebeğe 2cm daha açılman hemen gelmeyebilir kilo aldrmam senin elinde hadi üzülme bir sorun yok 😊

ikimelekannesi___ merhaba 37+5 te Doğum yaptım 2500 gram doğdu bebeğim şuan 25 günlük 3300 gram oldu toparladı. Önemli olan sağlıklı olması . Hemen büyüyorlar.

Dinlediğim bir çok doktor önemli olan bebeğin gelişimi kilosu değil diye bangır bangır bağırıyor hiç kafanıza takmayın ultrason bilgileride net bilgiler değil zaten 3000kg dedikleri bebek 2.500 2.500 dedikleri bebek 3000 kg doğa biliyor siz sağlığınıza dikkat edin ☺️

37+5te Doğum yaptım. Oğlum 2.065 gr doğdu. Çok şükür sağlıklıydı, şiş değildi kilosu inmedi. Ve çok kolay toparladı, hızlı kilo aldı ve yaşıtlarını kısa zamanda yakaladı. Önemli olan sağlıklı olması, kafaya takıp moralinizi bozmayın.