Zeynep23 Ilgaz herkes ailesinden uzak benimde komşum yok arkadaşlarda herzaman nerde görüşelim bekarken gibi olmuyo veda tv tv tv başka bişey Yok
Zeynep23 cevriyetoy anladım canım iyi yapmışsın zaten yarım dönem gidecektin okula dinlen keyfine bak 😉
Emine55 minnak9 canım tabikide yükselir daha 6 hafta benimde güm güm değildi ama duyduk Allah’ın izniyle biley olmaz bazıları 8 haftada duyuyor dua et duymuşun ya😂
Zeynep23 CemalSedaYesildag bazen halsiz bazen bitkin olunca zaman geçsin istiyorum bahçede bi kedi var onunla arkadaş olduk resmen sabah akşam beraberiz 🤣 Kızım niyaz diye ağlayacak 🤣🤣
minnak9 Zeynep23 insallah artar ama icim patliyo resmen hic bole biri yk eski olanlra bakiorm on kisiden birininki duzelmis ya nasip
Zeynep23 minnak9 canım ben 6 da gittim ses Yok daha çok küçük ve lekelenmem olmuştu ama atışını görmüştüm çok şükür şimdi büyüdük hiç korkma olur öyle
Feridealbayrak Kızlar bende de son günlerde bir mutsuzluk söz konusu 30+5 olduk bugün kızımla herşeye ağlıyorum küçük şeyleri büyütüp kendimi hep mutsuz ve yalnız hissediyorum 😔😔😔
Zeynep23 Feridealbayrak maşallah canım az kalmış hormonlardan dolayı böyle olduk napalım bende bilmiyorum
Seda42 Kızlar bende bugün mutsuzum eşime kırıldım çok ben hamileyim alinganim kirilganim o bu süreçte benden daha duygusal oldu konuşmuyorum aynı evde de küslük olmuyor canım çok sıkılıyor
Zeynep23 Seda42 hiç sorma onun bana ilgi göstermesi gerekirken ben gösteriyorum ona özel ilgi sanki o hamile duygusal
Emine55 Seda42 ya valla biz ikimizde çok bunaldık Hakkari’den birbirimize sataşıyoruz bnde odayı terk ettim yatakodasına geldim 😂😂😂😂😂oluyo öyle şeyler bebişlerine kıyamazlar😂
minnak9 Zeynep23 iste hic yok olmasi kotu deil demekki zmni vr ama az olmasi riskli drler de umtsuz knsuyor bakalm hayirlisi
betulclk Mine aynen canım ya zor valla neyse bi buçuk yilimiz kaldı Allah'ın izniyle biterse gidiyoruz inşallh🤗
Zeynep23 betulclk Mine kızlar bizde Tunceli'de görev yaptık eşim subay benim de anlıyorum siZi çok iyi her zorluğun bir güZelliği var şimdi Ürgüp teyim inşallah sizlerde en kısa zamanda rahat yerlerde görev yaparsınız
Seda42 Zeynep23 kesinlikle öyle hormonlardan dolayı biz değiştik onlara ne oluyor anlamıyorum ayrı oturuyoruz biz şuan