cevriyetoy Emine55 çok ıstifra ediyodum malesef içtiğim suyu dahi cikartiyodum çok ağır geçti ilk 3 ay . 1 ay kadar her gün serum takıldı
Emine55 cevriyetoy ya Benin’de olmadı daha başlandı 2 gündür çok hafif var 6 buçuğuz şuan ama 2. Aydan sonra ne kadar olur bilemiyorum 🙂
Mine cevriyetoy aynen canım 21.yıl indirimleri olacakmış hatta bazı yerlerde mağazalarda da varmış düşünenler baksın 🤗
betulclk Emine55 canım valla seni çok iyi anlıyorum bende şırnaktayım eşimin görevinden dolayı gerçekten kimsesiz gibisin ama vakit geçiyo
Zeynep23 cevriyetoy niye yapmıyorsun canım izin mi aldın öğretmenlik çok güZel birşey bende geçen yıl çalıştım öğretmen olarak iyi geliyordu keşke bu yılda yapsaydım
cevriyetoy Zeynep23 doktorum izin vermedi malesef benim 10 kilo verdim ıstifra etmekten tehlikeye girer izin vermiyorum dedi hep 1 ay boyunca serum takıldı her gun tam da okulların açılmasına yakındı hic başlama dedi bana
Minamom Mine biraz geç başlamışsın ilk alışverişe nasıl yetistirceksin panik olmuyor musun ay ben mi çok paniğim yoksa😂
Mine Minamom yok sakinim Allah’ın izniyle yetişir hatta bu ay sonu başlayacaktım indirim olunca alayım dedim😂 çok aşırı yapmayacağım bi yatak dolap alacağım bi de kıyafetleri bakım malzemeleri Allah büyük 🤗🤗
Ilgaz Bende gurbetçiyim uzakta olmak kimsesiz olmak çok zor geleli hamilelikte daha da zormus😔😔 bizde Sivas'a geldik hiç komşum yok bütün gün evdeyim😔😔
Zeynep23 Ilgaz herkes ailesinden uzak benimde komşum yok arkadaşlarda herzaman nerde görüşelim bekarken gibi olmuyo veda tv tv tv başka bişey Yok
Zeynep23 cevriyetoy anladım canım iyi yapmışsın zaten yarım dönem gidecektin okula dinlen keyfine bak 😉
betulclk Mine aynen canım ya zor valla neyse bi buçuk yilimiz kaldı Allah'ın izniyle biterse gidiyoruz inşallh🤗
Emine55 minnak9 dün gittik canım duyduk ama çok minik olduğu için güm değil fakat normal atıyodu bazılarının 8 haftayı buluyormuş ama🙂