Asli2663 Tuqbabars canım bir sürü şey yazıp çiziyorlar etkilenmeyeceğin varsa da etkileniyorsun ben kullanıyorum uzun süredir hiçbirşey yok burada okudum birşeyler kus Allah kus. Her bünye farklı tabi ama psikoloji de mühim yatmadan iç hiçbirşey olmaz 😊❤
Burcuk Tuqbabars kullanıyorum tadı uzun süre gitmiyor ve kusturacak gibi oluyor .. hapı içince uzanamıyorum uzun süre
gulcins Tuqbabars ben hep gece yatmadan içip yattım o dönem bulantım çoktu.elevit çok iyi bir ilaçtır.İlk gebeliğimde emzirirkende vermişti doktorum
Almilanur Tuqbabars ben 2.kutuya başladım sadece icerken kokusu rahatsız ediyo beni sabahları kahvaltıdan sonra iciyorum ben bi sıkıntı sorun yaşamadım hiç
Tuqbabars Asli2663 bana doktorum sabah tok karnına vermişti bulantı sürekli uyutuyo bide ağzımdan tadı ertesi gün sabaha kadar geçmiyo o yüzden sormuştum aynı şikayetleri yaşayan var mı bilmek için doktor kontrolümde 3 hafta sonra 🌸❤
Asli2663 Tuqbabars doktorum öyle dedi mide bulantısı yapar zaten hep kusuyorsun yatarken al dedi ardından da mandalina falan at ağzına oh mis 😊
Tuqbabars Asli2663 acaba bende öle yapsam yatarken alsam bi zararı olur muki ilk gebeliğim olduğu için herseyde. Endişe duyuyorum bide 11 haftalıkken yoğun bi kanamam olmuştu çok korkuyorum o yüzden ❤
Annesininminigi Hayatimda gördüğüm enn iğrenç ilaç hele tadı kokusu😣😣 sadece 1 kere içebildim doktoruma söyledim ve mom vital plus verdi onu bıraktım allah yardim etsin içenlere😣😣
Busraa06 Benim iştahımı çok açmıştı kilo artışı yasadım kısa bir sürede fazla kilo almıstım doktorum ara verelım dedı sonrasında normale döndü kılo artısım kızlar kullanmam gereklımı dedım gereklı vıtamınlerı alıyorsan gerek Yok dedi
Tuqbabars Busraa06 ben zayıflamıştım 5 kilo vermiştim şimdi 2 gündür kullanıyorum eleviti umarım alırım bende kilo 🌸
ozdenarda Tuqbabars ben yatmadan once aliyorum uzerine hemen agzima biseyler atyrm kokusu tadi geciyo canm saati hic onemli degl dedi doktorum
Busraa06 Tuqbabars Kilo almak istıosan canım sabah içmen gerıyormus genelde kılo problemı olanlara Dr. Yararken içmesini öneriyor
Tuqbabars Busraa06 sanırım o yüzden sabah yazdı dr. Ne kadar zorlanıyo olsamda bebeğim için mecbur içicem Allah yardımcımız olsun 🤗🌸 Sizlerede teşekkür ederim ❤
Tuqbabars Almilanur ozdenarda Ben kahvaltıdan sonra alıyorum çoğunluk bi sıkıntı yaşamamış beni ise inanılmaz kötü etti sizin gibi bide yatmadan önce deniyim belki değişir etkileri sonuçta vitamin saatinin önemi yoktur diye düşünüyorum 💚💙🤔