Egefe Habbe Kızlar ben çok fenayım mide bulantısı yok ama berbat halsizlik dışarı çıktığımda nasıl eve dönücem bilemiyorum sanki bayılacakmış gibi hissediyorum ve çok suratsız olmuşum gülmek içimden gelmiyor eşimle bile en ufak birşeyde tartışmak istiyorum bana noldu ben anlamıyorum iki oğlum var ama hiç böğle birşey yaşamadım psikolojim iyi değil sanırım tansiyonumda düşüyor 9+1 bu arada benim gibi olan varmı ve ilişkide hiç istemiyorum 🤦🏻♀️
Drryy Habbe hiç bir hissiyat yok cinsiyetini merak ediyorum deli gibi kızımdada böyle hiç bişey hissetmiyodum bulantı kusma vs Buda aynı diyorum acaba bu damı kız❤️
Bu-bi-mucize Kahve leke+doktor+her ihtimale karşı progestan+dinlenme neyseki şükrediyorum ciddi bi tehlike olmamasına 🙏
bhs08 Sabahları sadece öğürme ve özellikle sabahları halsizlik dışında pekte birşey yok Birde Arada kabızlıkta cabası ..
KukyFurMama bhs08 ay bende de bitmedi o bi türlü ama sadece o değil midem de bulamıyor gün içinde. Artık kusmuyorum ama hep midem bulanıyor ve öğürme isteği geliyor
19401940 Bende şükürler olsun mide bulantısı kusma yok kızlar :) anneme çekmişim annemde hamileliklerinde hiç kusma olmamış :)) ama karnım daha çok büyüdü gibime geliyor benimde
Ilknur_emin Dilaracansu devam ederse doktoruna görün ama 2 3 damladan sorun olmuyor canım kahverengi dimi birde kırmızı değil yani
Evremmm Dilaracansu bende 7 haftaligim canım dün mukus akıntım pembe geldi akşama akşama kadar.gece birşey yok tu sabah hastaneye gittim kanama başladı bebeğin kalp atışı vardı Allah'tan.progestan verdi bakalım inşallah birşey olmaz Allah yardımcımız olsun 🙏🙏🙏
Dilaracansu Ilknur_emin kahverengi simdi doktordan ciktim bebegim iyi sükür 😊 ama çok korkuyorum 2 gündür geliyo kanamam ya
Tazeanne0134 KukyFurMama Ay kuzum ben 3.ayı bitirecem hâlâ bi mide bulantısı kusma falan devam ediyor bakalım ne zaman geçecek
Gozde2016 9+3 ama göbüş baya büyüdü 😍 4-5 aylık gibi burada yorumları okuyorum hep geç çıktı diyorlar benim şimdiden var geneli şişkinliktir büyük ihtimal dye düşünüyorum ama büyük genede çabuk çıktı 🙈 çok üşengeçlik ve yorgunluk oluyor 🤦🏻♀️
Turna20 Göbek deliğinin alt kısmında bir yuvarlaklık oluştu benim de, bazen aşırı gaz oluyor ama onun şişkinliğide olabilir. Allah hepimizi biz avazda kurtarsın inşallah. Bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻9+3
KukyFurMama Tazeanne0134 ay bi geçseydi. Doktordan ilaç istedim az kalmış sabahları en çok oluyormuş zaten o da yakında geçer merak etme dedi vermedi 🙈
Ilknur_emin Dilaracansu çok şükür canım bendede olmuştu araştırdım doktora gittim ordan biliyorum çok aşırı miktarda ve devamlı olmadığı müddetçe sorun olmuyormuş
Sevdaoyku Dilaracansu kanama olarak adlandırma onu canim lekelenme o. Bizim arkadaş 34 haftalık hamile hala var akıntısı o sekil de kahverengi bazı insanlar da hep oluyor