Damlaveannesi kesinlikle nasıl biliyormuşsunuz saçlarım gürleşti parladı gözlerimin içi gülüyordu öyle parlaktı ki Kızımda da çirkinleşmedim ama halsiz ve solgunum oğlumda 9 ay kustum Kızımda 4,5 ayda kesildi ve sabah bulantılarım yoktu.kızımda kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var oğlumda belimde olurdu ağrı...Oğlumda tez canlıydım her işimi yapardım ama Kızımda çok halsizim.Oğlanda çok üşüyordum ve hepte hasta oldum kızımda hiç üşümedi ayaklarım felan hastada olmadım.oğlumda duygusaldım hormonlarım açısından zorlanıyordum ama Kızımda gram hormonal değişim yaşamadım.oğlumda gaz sorunum vardı midem yanardı Kızımda olmadı böyle birşey...oğlanda turşu ekşi yoğurt türü şeyler aşerdim ama kızda bir defaya mahsus tatlı aşerdim pek aşermeli geçmiyor gebeliğim.kızımı 15. Haftada oğlumu 21-22. Haftada hareketlerini hissettim...oğlumda çok az kilo aldım Kızımda çok iştahım açık kilo almaya çok müsaitim aç geziyorum kilo almamak için.oğlumda koku hassasiyetim vardı kızda olmadı....aklıma gelenler yine yazarım aklıma geldikçe 😍🙏