mucizemm11 bebekteyaparimkariyerde son 18 2 cm açıklık ama hala bişey yok Sağlıkla kucağımıza alsak keşke
Snkz bebekteyaparimkariyerde son 9 sızlama bile yok acı çekmek için sabırsızlanıyorum😂Ahmet kaya dinleyecem acı çekmek özgürlükle diye 😂eltim de hamileyken diyo sancim başlarsa motora balon baglayacam hastaneye kadar otture otture gidicem 😂😂
bebekteyaparimkariyerde Elifertan vallaha mı hala umut var yani😂oldun be gülüm belki bizimkinde gelir😂ayağım ağrısa acaba doğummu başlıyor diye düşünmeye başladım sen düşün.
bebekteyaparimkariyerde LinaPrenses ay nasıl güzel bi duygu biraz tüyo ver bari belki işe yarar.gerçi denemediğim daha bişey varmıdır bilmiyorum ama.Allah analı babalı büyütsün bu arada güzelim.
ipeksi LinaPrenses ya günlerimiz aynıydı sizle gözünüz aydın darısı bize inşallah ne nişan ne su hiç bir belirti yok içimden hurma ağacı çıkacak pilates topuyla kanka olduk günde 3 km yürüyüş ve akşama kadar hiç oturmuyorum ama yok gelmiyor
Esramese bebekteyaparimkariyerde acilma yok derse gene en son 1cm acilma vardi gene kabul etmicem suniyi 2gun oncede suniyle alicakti acilma yok bisey yok izdirap cekmek istemedim gene acilma yoksa eger bebegede zarari yoksa beklememin beklicem
bebekteyaparimkariyerde Mervebaser94 ayağındamı arımıyor 😂😂ben doktora diyorum ayağım ağrısa doğuruyorum diye gelicem artık diye😂😂
bebekteyaparimkariyerde LinaPrenses her gün 10kere girdiğim suları saymıyorum üstüne bide hemoroid ten ötürü yumuşasın diye yarım saatte bir sıcak sudayım ama bi işe yaramıyo🙄.bebek kanalda halbuki geçen hafta düzenli sancılarımda vardı az biraz.gelesi yok küçük hanımın.
LinaPrenses bebekteyaparimkariyerde cok sagol cnm 😀ne desm bos yasamk lazm merdivn plts topu sick su ise yryo dene bol bol korkma dogmda da bolca dus al rahtltyo snciyi
bebekteyaparimkariyerde Selvidaglar babaannemin kaynı bile arayıp doğurmadın mı daha diye soruyorsa durumlar baya vahim bizde 😂😂
LinaPrenses bebekteyaparimkariyerde bi anda oluyo cnm bi gn once yakn top oyndm holdm zipldm kostm hatta guldulr bna dgrmaya niytin yok diye sabhi nisnim gldi