Minikmucizemizz Elenetal1 almayı düsünüyorum kızlar hamile degilim ama folik aside baslamak istiyorum kullanan varmi ?
Siner Minikmucizemizz söylediğiniz vitamin olabilir mi. Hamilelik düşünürken doktorlar tavsiye ediyo 1-2 ay öncesinden folik asit kullanımını
Beto Minikmucizemizz bana doktorlar 2 ay önceden başla demişti. Ama hepsi folbiol önerdi ben folidoce içiyorum ama😄
Minikmucizemizz Hurit Oflu61 Sirin96 Musel Zade @ ee hepinizde farkli folik asit önerdiniz 😄 bende kansizlikta var hangisini iciyim bide doktor önermeden kendim baslamak ıstiyorum bi sorun olmaz heralde degilmi
KukyFurMama Zade canım ben de öğrendiğimden beri onu kullanıyordum doktora gidince folbiol ağır gelir dedi değiştirdi folik asitimi ben de anlamadım niye ağır gelir dedi
Zade Musel Hayır folik asit . Demir eksikliği olanlar için yanında başka takviyelerle kulannılıyor belki önümüzden aklınızda öle kalmıştır
Hurit Bende folidoceyi kullandım doktor vermişti ve bı kaç kişide önerdi aynı şekilde ,hamileliğinden bir ay kadar önce kullanmaya baslamistim bende
Deda Minikmucizemizz Benim doktorum devletin verdiğide var dedi ama alabiliyorsan folik trio al dedi. Bende onu kullanıyorum şimdi daha önceki hamileliğimdede kullanmıştım.
Zade Minikmucizemizz kanzılığın varsa Dr a gitme gerekli bu tip kişilerde folik asit tek kullanılmayabiliyor Dr yanına ek başka takviyelerde yazıyor çünkü
Tugcey00 Minikmucizemizz Deda folik tiro gebelik öncesi günde kaçtane içmenizi önerdi doktor acaba . Bende folik trio kullanıyorum ama bi tane içiyorum doktora gitmeden aldım.
Musel Zade hayır bana doktorum vermişti kan ilacı turuncu beyaz kutulu eminim çünkü birsürü doktora gittim kansızlık var dedi onu verdi
Deda Tugcey00 Hamilelikten önce yarım kullanıyodum hamile kalınca günde 1 tane kullanmaya başlamıştım
Zade Musel Canım ben de sağlıklıçıyım ve Hocamda en iyi folik asit diye bu ilacı önerdi başka şekilde kullanım alanları vardır illa ki ama bir eczaneye gidip folik asit folbiol istiyorum dediğinizde dahi bunu veriyorlar elinize . Ayrıca pembe kutu [url=https://hizliresim.com/AO3EXB][img]https://i.hizliresim.com/AO
kymt_cmn23 Zade Sağlıkçı olduğun için bi sorum olacaktı canım genelde bazı arkadaşlarım Doğuma kadar kullanıyor folik asiti ama doktor bana üç aydan sonra içmene gerek yok dedi başka bir doktora da sorsam mı sence
Musel Zade ayyyy benim aklım ferrosanol a gitti pardon yaa biliyorum bunu kullanıyorum hatta ne kadar unutkanım ya 😪