Tgt canım ben 35.haftayı bitiriyorum.2saat toplamda 8-9km yürüyorum. Mutlaka 30-40dk arası da yüzüyorum hergün. cenazem olsa bu rutini bozmuyorum.hamilelik öncesi de sürekli ve daha yoğun bir spor programım olduğu için beni yormuyor.Sıfır ağrım var. Sen bir anda yüklendiysen ağrı yapabilir. Ama aylardır bu tempodaysan kesinlikle yürüyüşle alakası yok. Sen yazan kişilere bakma,hamilelikte 30dk yürüyüş sadece hareketsiz kişilere yada düşük tehlikesi olanlara verilir. Bu konu magnezyum yada kalsiyum sorunuyla alakalı olabilir. Şu haftalar bebeklerin büyüme konusunda en atak yaptıkları dönem. Doktorunla görüşmeni tavsiye ederim. Magnezyum ve kalsiyum karışımı bir takviye alıyorum. 2gün almasam sırt ağrım oluyor. Bu arada ben Doğum kolay olsun diye yapmıyorum bu sporu zaten pelvisim dar sezeryan olacağım.sadece kendim için. Sürekli evde oturup,tv izleyen yada işyerinde oturarak çalışıyorum tipi biri değilsen benim gibi hareketliysen asla ağırlaşmazsın. Doğum şeklin de ne olursa olsun daha kolay toparlarsın. Sen doktoruna vitamin mineral değerlerine baktır