Ozgehasan GulendamEsra bel ağrısı dışında herşey güzel canm tekmeleyip duruyor su sıralar çok hareketli😍 32+4 olduk bizde sizde nasıl durumlar
Mhnds2357 GulendamEsra 31+5teyiz kendimi patlayacak gibi hissediyorum hayatımda ilk defa 62 kiloya çıktım ben şok 😱
Kucukannee GulendamEsra 31+0 iz sık sık tubalete cikma isteği ve bel ağrısı dışında bi problem yok, herseyimiz hazır neredeyse bi kendisini bekliyoruz beyefendinin😊
GulendamEsra Mhnds2357 bende kendimi tospiş hissediyorum😁 nefes almakta zorlaniyorum, kac kilo aldin canim
Nurayuygn Kizlar bisey soru cam ben 10 kasımda adet oldum 15inde bittim 25 kasımda evlendim doktorlara göre 10 kasımdan hesaplanıyor ama ben o zaman evli değildim ayak 36.haftadayiz ama dogru mu sizce
Kaderozy Nurayuygn en son ne zaman adet olduysan adetinin ilk gunu gebelik baslangici olarak hesaplaniyor
GulendamEsra Kucukannee ayni canim bende geceleri okadar zor geliyo ki tuvalete kalkmak😁 bizimde ufak tefek şeyler disinda tamam sayilir, daha erken bişey alma diyenlere inat erkenden tamamladim eksikleri😄
GulendamEsra Masallah hepinize😊bizde 31+4 kızımla, halsizlik ve nefes darlığı dışında bi problemimiz yok cok şükür
GulendamEsra Masallah hepinize😊bizde 31+4 kızımla, halsizlik ve nefes darlığı dışında bi problemimiz yok cok şükür
Kucukannee GulendamEsra bana şey diyolar sakın çoçuğa bisey alma hersey hediye gelir 😒 ya dedim bu cocuk ciplak mi kalsin hediyeyi mi bekliycem ilk etapta giyceklerini alcam tabi 😄
Mhnds2357 GulendamEsra 56 ile hamile kaldım sonra 52ye düştüm bulantıdan.. şimdi de 62 oldum işte 10kilo aldım resmen 4 ay içinde 😱 Bende bel ağrısı değil de bacak ağrısı bolca var geceleri uyutmuyor. Benim gibi olup geçirebilen var mı bu ağrıları?
Iremgvnsrtsn 32 +0 olduk ama bel ağrısından sağ ayağıma basamıyorum. İş yapamıyorum. Bırakın iş yapmayı tuvalete gitmek istemiyorum ağrıdan
GulendamEsra Mhnds2357 olsun canim ya saglik olsun da kilo bi sekilde verilir. Benim de geceleri bacaklarima kramp giriyodu, kalsiyum verdi doktorum gecti
Merve2332 GulendamEsra sonlara yaklaştık felaket mide ağrısı çekiyorum gece uykusu kalmadı, odası kıyafetleri uğraşmakla zaman geçiriyorum
GulendamEsra Merve2332 tatli agrilar sancilar bunlar canim😊 hep agriniz oldugunda sunu duşunun, insanlar bu agrilari cekmek bu duygulari yasamak icin neler yapiyo ama olmuyo
GulendamEsra Merve2332 tatli agrilar sancilar bunlar canim😊 hep agriniz oldugunda sunu duşunun, insanlar bu agrilari cekmek bu duygulari yasamak icin neler yapiyo ama olmuyo