Heyecanligebe22 Asli_62 bende yeniyim kan degerim bi haftaönce 126 di yarin ilk doktor kontrolum var😍
Nnurmehmet Asli_62 Canım bende yeni öğrendim cuma günü ayın 12sinde adetimin 2.günüydü değerim 203 cıktı bu salı doktorum tekrar istedi sonucum 1409 cıktı pazartesi kontrolüm var 5+1 olduk bugün çok şükür 15 ay sonra 🤲💐🤰 Rabbim hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın sağ salım kucaklarimiza alırız inşallah ALLAHın izniyle🤲🧡
Kbrazcan Asli_62 benim adetime 4-5 gün varken karın ağrısı şikayetiyle gittim beta da yapıldı 70 çıkmış sonucum canım daha adetime var 2-3 gün
Fatmamuduk Asli_62 bende 16sında öğrendim direk kan vermeye gittim beta 348 çıktı dün yine kan verdim pazartesi çıkıcak 🙄 meraktan çatlıcam ama of 😅
Mylittlebaby Ben reglden 3gun once,bu sali yaptirdim kan testimi 7.3 cikti. BAT gunum bugun.dun ve bugun idrar testi yaptim pozitif cikti.2-3 gun sonra kana gidicem
Nnurmehmet Asli_62 Yok canım pazartesi günüydü normalde kontrolüm keseyi görmeye gidecektik ama eşimin pazartesi-salı-carşamba 3 gün toplantıları filan varmış çok yogunmus daha yeni belli oldu doktorumu aradık yarın gel dedi 11 de 😍 inşallah yarın keseyi göreceğiz çok heyecanlıyım ya 🤰 Çok dua ettim cok bekledim zorlu süreçler atlattım ve hala bazen inanamıyorum🙈 Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın insallah sen kaç haftalıksın canım 💐🧡
CerenCyln Tüm yeni annelere hayırlı olsun. Bende sevinçten daha çok onu karnımda sağlıklı büyütme koruma kollama duygusu ortaya çıktı. Haşhaş tanelerimiz büyüsün kocaman olsun sağ sağlim kucağımıza gelsin inşallah 👼🏼 3,5 haftalığım..
Nnurmehmet CerenCyln amin canım inşallah 🤲 Adetin geçmedi mi senin daha ? Yani adet günü 4 haftalık oluyor ya zaten 😘
CerenCyln Nnurmehmet Evet canım adetim gelmeden 5 gün önce öğrendim. Normal gebelik testinde 2. Çizgi hafif silik çıktı. Erken gebelik testi aldım onda iki çizgi çıktı. İlk kan tahlilimde 72, 3 gün sonra 445 çıktı.
Canannncan Bende ayın 14 ünde adet olmam gerekirken bir gün erken yaptım dayanamayıp ve kıpkırmızı çizgi çıktı. Geçtiğimiz salı kan testi verdim 4570 hcg çıktı. Fakat bir gün sonra kahverengi lekelenmem oldu tekrar gittim hemen ultrasonda baktı keseyi gördü şimdide bebiiim benimle kalsın diye progestan vurduruyorum 😊 sizde de oldu mu leke
Nnurmehmet Canannncan Canım senin bayağı bir yüksek cıkmış ya erken döllenme mi acaba yada ikiz olmasın 🙈😍 benim 11 temmuzdu adet günüm 12 temmuzda kan verdim 203 cıktı birde salı günü yaptırdım 1409 cıktı maşallah seninki çok yüksek cıkmış 💐😊 Saglıcakla gelsinler inşallah
CerenCyln Canannncan Bende lekelenme hiç olmadı ama yumurta akı gibi akıntım oldu, keseyi görmüşsünüz canım içini ferah tut 😊 Sağlıkla büyüsün 🌸
Nnurmehmet CerenCyln Değerin iyi çıkmış canım insallah sağ salım kucaklarımıza alırız yavrularımızı 🤰 Hergun dua ediyorum bol bol rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu kimseyi evladıyla ve evlatsızlıkla imtihan etmesin 🤲 Beklemek çok zor çok
Aysma Bende 5 buçuk haftaligim 7 haftalık olunca kalp atışını dinlemeye gideceğiz. Ilk gebeliğini boş gebelik olarak geçirdim bu ikinci gebeliğim kan sulandırıcı iğne kullaniyorum .ilki gibi olmasindan korkuyorum sabırsızlanıyorum doktora gitmek için de bekliyorum. dua edin kizlar 🤲🤲
Nnurmehmet Aysma birbirimiz için bol bol dua edelim bende yarın keseyi görmeye gideceğim çok heyecanlıyım 🤲 İnşallah önce keseyi sonra da bebislerimizi ve minicik kalp atışlarını duyabiliriz 🧡
CerenCyln Aysma 2. Bebişler her zaman daha sağlıklı oluyor canım, içini ferah tut. 7 haftalık olmuşsunuz bile. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin☺️
CerenCyln Nnurmehmet Amiin canım, beklemeyen bilemez, her ay adet olduğumda o kadar sinirim bozulmaya başlamıştı ki. Ama herseyin olduğu gibi minnoşlarımızın da zamanı varmış🤗