Deniz_80 Evt irileşti ama ben hıc sıkmadım yanı bılmıyorum hamileyken geldımı🤷♀️ Dogumdan bıkac gün sonra geldı malesef
Fulya073 Teachermomma Teachermomma merhabalar ben Doğum yaptım. Sezeryan olmama rağmen sütüm ilk gün geldi bugün 1 hafta oldu ve bebeğim gayet güzel emiyor. Yani bu konus endişeniz olmasın içinİ rahat olsun sütünüz gelecektir
Teachermomma Fulya073 Sizin adiniza çok sevindim hayırlı olsun👏😁 burda yazmayi da unutmadığınız için teşekkür ederim.
Teachermomma Fulya073 birsey daha sorucam.sizin küçültme ameliyatinda hangi teknik kullanıldı.Buda cok etkiliymis süt durumunda.yani gogsunuzde nasıl bir iz var ters t mi yoksa lolipop gibi mi.
Livask Fulya073 emzirme de sıkıntı yaşamazsınız ama benim bir arkadaşımın çok aşırı büyüktü devlette oldu ameliyatını bekarken küçülttürdü. Şimdi çocuğu var ve eskisinden daha büyük boşuna oldu ameliyatı
Teachermomma Livask bende meme asimetrisi vardı arada boyut farkı vardı ondan oldum.süt gelsin de büyümesi umrumda degil😁
MihmininAnnesi Meme küçültme de süt kanalları etkileniyor doktorum söylemişti. Bana dikleştirmenin yanında küçültme de yapmak istemişti ben kabul etmedim
Ceren58 Fulya073 ben de ameliyat oldum 20 yaşıma 2 ay kala :) süt kanallarına dokunmuyırlar canım. Korkma