Tamam Oge hayatım boyunca kadın-kız ,bakire-bakire olmayan kavramlarımı geliştirmediğim,terbiyesizce bulduğum ve bana düşmediğine inandığım için cümlemin ilk yazdığım haliyle kalmasını tercih ediyorum yine de teşekkürler.Size de iyi günler dilerim.
Tamam [silindi] Amin,en güzelini yapmışsınız.Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin.Darısı anne olmaya layık tüm isteyenlere inşallah.🙏🏻
NNeslihaNN Tamam çok dogru yazmışsın gerçekten bide kaynana kavgaları var ben onada sinir oluyorum her evlilikte oluyor bu hamilelik programı degil tvdeki programları geçti 🙂
Kekmez adm şu hamilemiyim soğan kürü yaptım incir çekirdeği yaptım hamile kalırmıyım olayına da bir el atarsanız çok iyi olacak ya insanlara yalan yanlış bilgi veriliyor günahtır ya birde betahcg betam bu kadar hamilemiyim bize inanıyor doktora inanmıyor keseyi göremedim napayım diyor doktorun onu yönlendirmesine aldırış etmiyor buradaki insanların dediğine inanıyor bu bana saçma geliyor bunlara bir çözüm bulmak gerekiyor
SevdaKurudere [silindi] ya alttan muayene için neler diyor insanlar başka bi program vardı yemin sildim konuşmaları gördüm nasıl cahilce Kadın yazmışki alanında uzman dr alttan bakmadan da anlarmış sizin yaş ortalamanız kaç dedim ya bi de tartışıyorlar dediğini savunuyor açıklıyorum
[silindi] SevdaKurudere doktorlardan daha iyi biliyorlar bide doktorları kötülüyorlar. Sanki doktor bizlerin kötülüğü için uğraşıyor. Bide sonuna kadar savunmaları yok mu🤦♀️
SevdaKurudere Hastaya göre gebeliğin haftasına göre değişir onlarda bayıla bayıla alttan bakmayı istemezler Emin’im demekki onu uygun görmüş o anki durum için karından bakmak onların için daha kolay ve çabuk çok ilginç bi şekilde karalıyorlar birde doktorları
matruskaa O kadar haklısın ki tebrikler 👏 Böyle düşünen birilerini görmek çok güzel 👏 illaki danışıp fikir aldığımız ya da rahatlamak için acaba onlarda da oldu mu diye sorduğumuz şeyler var ama öyle sorular varki gerçekten şaşırıp kalıyoruz "şu haftamdayım ne zaman doğururum" sorusunu bile gördük. Arkadaşlar doktorlara güvenmek zorundayız memnun değilsen değiştir ama güvenebileceğin doktorun olsun sonrada Rabbine bırak 🙏
BirsenDeniz Tamam elinize sağlık çok iyi 👍🏻 yazmışsınız o kadar gereksiz sorular oluyorki bazen inanın açıp bakıyorum hemen geri çıkıyorum doktora inanmayıp burda sorulan sorular bıktırıcı 😏
Obsesifk [silindi] kesinlikle kendimden biliyorum ilk zamanlar kanamam olmuştu buraya girip rahat rahat yazacam he? Beynimden vurulmuşa döndüm hemen taksi çağırıp acile gittim bu insanlardaki ne rahatlık ya.
[silindi] Obsesifk benimde öyle oldu lekelenmem oldu sabah görmüştüm kahvaltı bile yapmadan çıktım eşimi çağırmayı bile düşünemedim o an o kadar korkmuştum. Bide bu lekelenmeler kanamalar önemli bir şeyde olabilir Allah sağlık versinde riske atmaya değmez bence
Zeynpldrr Tamam kesinlikle katılıyorum size 👍🏼 Buna benzer konular cok fazla . Okadar cok saçma bilgiler danısıyorlar ki anlamıyorum insanları. Bu kadar cahil olunmamalı okuyup araştırmalı . Her ilaç her insana iyi gelecek diye birşey de yok . Adamlar senelerce okuyor zahmet olacak ama güvenin güvenmiyorsanız doktor değiştirin 😉