snsnm95 Golgmysm ben çok memnunum , önceden de sürekli gidip memnun kaldığım hastane . Birde benim şöyle bir durumum var kuzenim orada eğitim hemşiresi , bir arkadaşım kadın Doğumda hemşire , bir yakınımda ebe o yüzden yani extra rahat edeceğimi düşünüyorum
snsnm95 Golgmysm ben çok memnunum , önceden de sürekli gidip memnun kaldığım hastane . Birde benim şöyle bir durumum var kuzenim orada eğitim hemşiresi , bir arkadaşım kadın Doğumda hemşire , bir yakınımda ebe o yüzden yani extra rahat edeceğimi düşünüyorum
snsnm95 sevdicek bayan girebildiğini söylemişlerdi bana , bir tek eş olmuyor bende açıkçası üzülmüştüm ama zaten sanıyorum annemin girmesi daha doğru o halde beni elim görmese daha iyi
Eyll_kuzu Golgmysm Avrasya HASTANESİ Küçükköy Dr Attila Okur instagramdanda bakabilirsiniz efsane bir doktor ayrıca
sevdicek Yasmus55 doğuma geliyor mu canım? Bi de telefon numarasını falan veriyor mu ulaşılabilirlik için
Yasmus55 sevdicek dahili numarasını veriyo doğuma tabiki gelir heralde canm ebe doğurtsun die gitmiyorum ben 🤣🤣 ama memnunum çok iyi ilgisi konuşması yaklaşımı ve kesinlikle normal doğum taraftarı bi sıkıntı olmadığı sürece 👍🏼😊
Esratorun sevdicek Merhaba bende nisa hastanesinde muhabbet hanıma gidiyorum mesai saatleri dışında ek ücret karşılığında geliyorlar :)
sevdicek Yasmus55 iş saatleri dışında gelmiyorlar diye biliyorum ben nisada o yüzden canım. Normal nöbetçi doktor dogurtuyomus.
Esratorun Yasmus55 Artık çoğu yerde bu şekilde nisa da aynı şekilde bir yıl önce görümcem doğurdu bizde o zaman öğrenmiştik maalesef
Esratorun Yasmus55 siz yine de gittiğinizde sorun ben geçen sene böyle duyduğum için tekrar sormadım bizi de bilgilendirirsiniz
Yasmus55 Esratorun evet pazar günü gidicem sorim ben onu olmazsa sezaryan tarihi istim ikisi aynı ücrete geliyo zaten açılmamda yok şimdilik 🤔