Leylaa76 Girlorboy hayırlısı diye dua et canım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunda cinsiyet önemli değil:))
Zeynecrin Defnemmm2301 benimki de belli değil aslında tam bi gittim 5 haftalik dedi bi gittim 7 haftalik dedi adet günüme göre de 9 10 haftalik doğunca öğreneceğim inşallah
Fatmanur_yakup17 Zeynecrin aynen n bende de yok ama üç aydan sonra başlar mı ki diye korkmuyor değilim
Hamd_olsun Zeynecrin İnşaAllah gönlündeki olur bende acayip merak ediyorum. Sürekli belirtiler üzerine intertten bakıyorum ama bulamıyorum 🤔😂
Zeynecrin Bertevc hamileliğin en merak konusu olan cinsiyet zaten nasipte olan olur zaten rabbim sağlık versin.
Corsask Bende 5+2 haftalik hamileyim. Nedense kizim diye seviyorum. Otomatikmen agzimdan oyle cikiyor😂 hayirlisi bakalim
Defnemmm2301 Adu sağlıklı olsunlarda bir kızım var birde oğlum olursa sevinirim kızım da olsa baş tacı 🥰🥰
ponciklerin_annesi Zeynecrin bizimde erkek sanirim yanlis gormediysem ultrasyon kagidinda belli etmis pipisi 😊 Hep erkek Hissettik Esimde bende