Zeynecrin Yeni hamiş anneler sizce cinsiyet hisleriniz ne yönde 7+2 hamileyim içimde erkek geçiyor nasip yine
Defnemmm2301 Zeynecrin inan ki bende erkek hissediyorum ama kimden duyuyorsam kız yılı diyorlar sağlıcakla olsunlarda cinsiyeti fark etmiyor 🥰🥰
Hamd_olsun Zeynecrin İnşaAllah gönlündeki olur bende acayip merak ediyorum. Sürekli belirtiler üzerine intertten bakıyorum ama bulamıyorum 🤔😂
Girlorboy Zeynecrin o yüzden erkek olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun canım 🤣 oğlumda sürekli sabah bulantılarım oldu bişey yiyesim gelmedi biri bana şunu ye dediğinde bile sinir oluyordum 3ay hiç kilo milo almadım ama erkekti. Şuanda da hamileyim deli gibi iştahım açıldı bulantı filan yok şuan 6.haftam bakalım ne çıkacak
Fatmanur_yakup17 Zeynecrin aynen n bende de yok ama üç aydan sonra başlar mı ki diye korkmuyor değilim
Girlorboy Fasulyee54 bende kız hissediyorum ama çok kendimi kaptırmak istemediğim için erkek olacak diyorum ama bir oğlum var birde kızım olsun isterim
Defnemmm2301 Zeynecrin ben daha kaç haflalık olduğumu bilmiyorum 🙈🙈 doktora gittim heyecandan sormayı unuttum doktor da ben çok soru soruyorum die adam da söylemeyi unuttu sanırım
Zeynecrin Girlorboy yok hayır istahtan değil hissiyat sadece kızımda hic olmadı bunda da yok sadcee içimde erkek geçiyor
Girlorboy Zeynecrin bende ilk hamileliğimde erkek olacak dedim hep hatta rüyamda pipisine kadar gördüm bu sefer inşallah kız olur diyorum ama sanki benim hep oğlum olur gibi geliyor 🤣
Bdjd Aslinda o belirtiler tamamen tesaduf bir arkadasim 4 ayina kadar her gun kusdu erkek oldu birise hic bulanti gecirmedi kiz oldu ve erkek kiz yilimi oluyormus ya Allah her kese hayirli saglikli evlat kismet etsin in se Allah
Zeynecrin Zeynep1080 hakkımızda hayırlısı sağlıklısi hangisi ise o olsun hepsi bir gönül istiyor ikisini de tatmak
Zeynecrin Defnemmm2301 benimki de belli değil aslında tam bi gittim 5 haftalik dedi bi gittim 7 haftalik dedi adet günüme göre de 9 10 haftalik doğunca öğreneceğim inşallah