Gmz11 1 gün önce tetonaz aşısı vuruldum . Onun gecesinden beri agrım var yanma var şişti hatta kolumu kaldıramıyorum . Herkeste böyle yan etkiler mi oldu ?? Bir akıl verin
Yaseminbilal_ Gmz11 gittiğim sağlık odağındaki ebe bu belirtilerin normal olduğunu söylemişti canım. Korkacak bişey yok hatta şişen yere soğuk şeyler uygulayabilirsin demişti.
denden Gmz11 ben dün vuruldum doktor ağrın olabilir 2-3 gün dedi. Ki benimde ağrım var. Şişerse kolonyalı pamukla ovala iğne vurulan yeri dedi canım
Cerry Gmz11 bende dün ikinci dozunu oldum ılkınde hıcbır sey olmamıstı bu sefer sisti kolum.Hemsire sisme agrı olursa buz koy normal olması demıstı sabah koydum baya ıyı geldı kasınıyor bırde
Hazelkrnz Gmz11 ben kolumu 2 gün hiç kullanamadım canım bildiğin senin gibi değil kol. Gayet normal 1. Doz o şekilde oluyor 2. Doz o kadar zor geçmiyor. Geçmiş olsun 😊
Deletedmom00180 Gmz11 sıkıntıda dolayı aile hekimimi değiştirdim bu yüzden hemşiremde değişti iletim kuramadım daha kendisiyle şuanda da şehir dışındayım doktorumu aradım sordum 20. Haftaya kadar bekleyebilir dedi ondan sizlere de sormak istedim
Gmz11 denden sağlık ocağında kendi doktorunun hemşiresi ilgilenmesi lazım bebeğim . Bana tarihimi bile onlar söyledi şu tarihte gel diye
Fatmanurozgr Gmz11 2.ci dozunu vuruldum bugün yukarı dogru kaldrnca felan agrı oluyo bende cok agrı olmadı suanda ☺️
R_Arslan Gmz11 herkeste ayni etki olmuyor bana hemsire agri cekebilirsin dus alma vs anlatti ama ilk dozda biraz agrm oldu kolumu kaldirdikca vs ertesi gun gecti 2.dozda neredeyse hic agrim olmadi. Bildigm kadariyla agrin cok asiri olursa parol veya minoset icebiliyorsun. Rabbim sifa versin
Mlssa Gmz11 İlk vuruldum ertesi gün kolum şişti inanılmaz ağrım oldu 3-4 gün boyunca. 2. Dozda da aynısı oldu sağlık ocağında sordum normalmiş.Tabi içiniz rahat etsin isterseniz doktorunuza sorub, 2dozda da 3-4gün ağrı oldu benim.
Deletedmom00180 Gmzctnn teşekkür ederim doktorumda 20. Hafta söyledi de etrafımdaki bazı kişiler geç olduğu söyledi merak ettim
Burcugvc Gmz11 ben ağrısını 1 hafta çektim gece uykuda dönerken ağrısına uyanırdım normal yani. Ebede olabileceğini söylemişti bana