Mr1517 hilal_2323 ben aldım çok memnun kaldım tam istediğim gibi geldi. Kurulumuda çok basit canım fiyatıda uygun aldım bak istersen , https://www.instagram.com/p/Byr0_VRgdjq/?igshid=1jgyks8x0xcoq anne yanıda aldım buradan , birde nevresimli fiyatı veriyorlar ben ekstra nevresim takımıda aldım toplam 640 tuttu canım 🥰
Slmzhnm hilal_2323 ayrı oda yapıcak mısın anne yanı sallanma vs olsun ıstıyormusun bu tarz kafanda neler var soylersen yardımcı olmaya calısırız canım
Alarasel Mr1517 cnm görmn kazm bi içi geniş ölçilerde olanlar var bide küçük olanalr var küçük olanalr ancak 4 ay idare eder büyük ölçülerde alın
UmmuHalide Slmzhnm bana da yardımcı olun 😊 oda takım alıcam. Ama ilk 6 ay kullana bilmesi için beşik arıyorum küçük. Ne önerirsiniz?
Slmzhnm UmmuHalide ilk 6 ay ıcın sepet besık yada anne yanı 60-90 olculerınde besıkler var ahsap bunun yanında e bebek te falan baby&plus safe side ısımlı besıkler de mevcut maddıyata gore alınabılır
Alarasel hilal_2323 tabikide sepet beşik ama içi geniş olanalrdn alın 9 ay falan kullansn sonra odasını yaparsnz inşAllah Allah kısmet ederse biz öyle yapıcaz dolabı halısı alındı sepet beşik odamızda daha sonra montesorri yatağını alıcaz okdr. 🙃
Mr1517 Fatmnryvz 0-2 canım ben 5 yaşa kadar almak istemedim oda yaparım diye yapmadım çünkü anne baba yanında oluyor ya belirli yaşa kadar
Mr1517 Alarasel valla ben aldım geniş içi ya resim atabilsem size bendekini atayım içini görün nasıl atıcam
Rozawxz Adves Bende ordan almak istiyorum ahşap rengi olan takımı beğendim nasıl acaba memnun musunuz🌸🌸